IT & C

Diploma de excelenta pentru SIVADOC, la BINARY 2003

La sectiunea "Software pentru managementul documentelor ", produsul companiei SIVECO Romania a fost declarat cea mai buna realizare pe anul 2003

Competita nationala pentru cele mai bune realizari software ale anului 2003, din cadrul traditionalei manifestari BINARY si-a desemnat castigatorii.
La sectiunea software pentru managementul documentelor, comisia de evaluare, prezidata de prof.dr.ing. Nicolae Tapus, a acordat sistemului de gestiune a documentelor si fluxurilor de lucru - SIVADOC, realizat de compania Siveco Romania, Diploma de Excelenta.
SIVADOC este o solutie de gestionare a fluxurilor de documente care ofera companiilor si institutiilor solutii pentru crearea, gestionarea si arhivarea documentelor de orice natura, fie ele simple documente text sau in format Microsoft Word, mesaje email, faxuri, documente scanate chiar si imagini, ce stau la baza derularii activitatii. Sistemul ofera un mediu de lucru integrat pentru toti angajatii unei
organizatii, incepand de la factori de decizie si pana la utilizatorii obisnuiti, permitand o gestionare usoara a documentelor si a versiunilor acestora si oferind totodata modalitati de definire a prelucrarilor prin care trebuie sa treaca documentele.
"Aceasta competitie ne-a permis sa pozitionam produsul nostru in raport cu competitia. noi credem ca produsul a ajuns la maturitatea care ii permite sa concureze cu succes orice alta solutie din categoria sa, disponibila astazi pe piata romaneasca, si suntem bucurosi ca evaluarea comisiei a confirmat aceasta realitate. In prezent, SIVADOC este in curs de implementare la Primaria Municipiului Bucuresti", declara domnul Florin Ilia, directorul departamentului Internet Space din cadrul SIVECO Romania.

Despre SIVADOC
Aplicatia este modulara si inglobeaza urmatoarele componente:
- SIVLibrary - are responsabilitatea stocarii si gestionarii documentelor de orice tip (documente, imagini etc.) si a versiunilor acestora, permitand vizualizarea lor si realizarea de diferite actiuni ( de
exemplu salvare, modificare, marcare ca document in lucru la un anumit utilizator);
- SIVNotifier - folosit pentru afisarea de notificari catre utilizatori la producerea unor anumite evenimente, cum ar fi primirea unei
instructiuni de lucru;
- SIVServices - ofera posibilitatea personalizarii spatiului de lucru propriu conform cu preferintele utilizatorului;

- SIVAdmin - pentru administrarea listelor de utilizatori si grupuri de utilizatori precum si a drepturilor de acces ale acestora la diferite functionalitati ale sistemului;
- SIVWorkflow - responsabil pentru gestionarea documentelor ce sunt create sau modificate pe parcursul realizarii unor prelucrari;
- SIVExchange - ofera mecanisme de integrare cu aplicatii de e-mail precum MS Outlook sau MS Outlook Express.
Sistemul ofera un mecanism de securitate solid, bazat pe definirea de drepturi de acces la informatii pentru utilizatori de catre administratorul sistemului, in functie de rolul pe care acestia il au in sistem. Un alt avantaj este accesibilitatea, luand in consideratie faptul ca orice utilizator inregistrat in sistem care are drepturi suficiente se poate conecta de pe orice calculator printr-un browser de Web si poate lucra in sistem.
Prin oferirea accesului facil la documente si a suportului pentru organizarea lucrului, produsul SIVADOC conduce la eficientizarea activitatii firmelor ce il utilizeaza.
Interfata cu utilizatorul a fost modelata intr-o maniera intuitiva, cu informatii ajutatoare pentru butoane, cu functionalitati usor accesibile si bine definite, structurate pe nivele de utilizare. Modelarea interfetei este flexibila si, pentru a functiona, necesita numai un browser de Web pe masina utilizatorului.
Arhitectura in straturi a sistemului permite inlocuirea facila, in orice moment, a unuia dintre straturi, considerat la momentul respectiv depasit sau mai putin eficient in comparatie cu noi tehnologii aparute, cu unul mai avansat, necesitand modificari minime in celelalte straturi.
Modularitatea face ca sistemul sa fie flexibil, usor de extins si adaptat.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele