IT & C

#orange #online meetup #search engine marketing

Despre Search Engine Marketing la Online MeetUp

Sesiunea de toamna a evenimentelor Online , organizate de Orange Romania in parteneriat cu IAB Romania, incepe cu o dezbatere pe tema (SEM).

Evenimentul are loc luni, 20 septembrie, de la ora 19:00, la Orange concept store, Calea Victoriei nr. 41.

Editia din septembrie online MeetUp isi propune sa ofere participantilor idei despre modul de integrare a campaniilor de in proiectele de marketing online pe care le deruleaza, despre cum poate fi optimizata o campanie “pay per click” ( PPC ), tips & tricks pentru ca publicitatea sa fie eficienta si sa contina mesajul relevant pentru publicul tinta, astfel incat sa rezulte o rata de conversie cat mai mare.

Search Engine Marketing este un instrument important pentru vizibilitatea produselor si serviciilor in fata potentialilor clienti din mediul online. Participantii la Online MeetUp vor afla totodata cat de importante sunt elementele care definesc o astfel de campanie: cuvinte cheie, buget, planificare.

Invitatii speciali ai aceste editii sunt Amelie de Cheffontaines, Sales Manager si Hodalu Essohana Assih, Senior Account Manager & Specialist, din cadrul eSearchVision, o agentie specializata pe Search Engine Marketing .

Cei care doresc sa participe la eveniment trebuie sa solicite o invitatie pe blogul Online MeetUp, pe www.orange.ro/meetup

Online MeetUp este un eveniment marca Orange in care invitatii dezbat teme de actualitate si de interes pentru mediul online romanesc si isi impartasesc experientele cu specialistii din domeniu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele