IT & C

#hashtaguri #premii instant #castigare premii instant #geotokal

Descopera orasul cu #getlokal si castiga zeci de premii instant

Getlokal™ a lansat cea de-a doua versiune a aplicatiei de mobil, disponibila atat in AppStore, cat si in Google Play, iar pe tot parcursul lunii august cei care scriu review-uri folosind aplicatia de mobil vor fi premiati.

Vrem sa aflam cum se distreaza romanii, cum ii convinge un loc sa se intoarca si sa-si aduca toti prietenii ori, dimpotriva, de ce nu le-a placut un anume local. De aceea, getlokal™ dedica luna august review-urilor relevante, care ii ajuta pe cei care nu au incercat un loc si doresc sa afle mai multe informatii de la cei care au ajuns aici. 

Fiecare review cu informatii relevante pentru utilizatorii aplicatiei getlokal™ inseamna o sansa in plus la zecile de premii instant si posibilitatea de a castiga unul dintre cele doua tablete Samsung Note N5110. In plus, cei care recomanda aplicatia de mobil getlokal prietenilor de pe Facebook sau Twitter, folosind hashtag-ul #getlokal, au noi sanse la premiile instant.

Aplicatia care nu te lasa sa stai in casa – versiunea 2

Pentru o experienta cat mai simpla, am lansat a doua versiune a aplicatiei getlokal™. Utilizatorii au acces rapid la cele mai recomandate locuri din apropiere. Folosind clasificarile, merg direct la tinta daca ii intereseaza cel mai apropiat bancomat, dar si daca vor sa vada toate cafenelele din apropierea lor. De asemenea, folosind cautarea dupa cuvinte cheie, localnicii au acces la toata baza de date de recomandari. Utilizatorii pot cerceta baza de date getlokal din toata tara, direct de pe mobil, pentru ca acum exista posibilitatea de a muta pin-ul pe harta pana-n Timisoara. Si Bulgaria, Macedonia sau Serbia, pentru ca aplicaţia getlokal™ functioneaza in patru tari.

Tot din interiorul aplicatiei getlokal™ utilizatorii au acces la sectiunea de evenimente, sursa de inspiratie pentru petreceri, spectacole si concerte. Din app ai acces si la recomandarile video cu locuri si events de la getlokal Girl.

Relationarea e simpla – se pot salva locuri favorite, utilizatorii au si posibilitatea de a da sfoara-n tara despre localuri faine amicilor prin Facebook, Twitter, e-mail sau SMS si de asemenea afla ruta pana la destinatie folosind navigatia.

Aplicatia getlokal™ a fost dezvoltata integral in Romania si functioneaza in patru tari: Romania, Bulgaria, Macedonia si Serbia.

 

Despre Getlokal

getlokal.ro, site operat de SC GETLOKAL SRL, este un serviciu disponibil in Bulgaria, Romania, Macednoia si Serbia, fiind o subsidiara a New Europe Directories Sarl Luxembourg. getlokal.ro este cel mai nou site cu continut generat de utilizatori, care pune in dialog oamenii cu localurile lor preferate. Cu accent pe viata sociala, timp liber si lifestyle, site-ul se adreseaza celor care inteleg ca decizia cea mai potrivita de going-out se ia tinand cont si de sfaturile si recomandarile facute de ceilalti. getlokal.ro este disponibil si ca aplicatie mobila pe platformele iOS si Android.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele