IT & C

#dell latitude 13 #dell precision m6500 #laptop

Dell Latitude 13 si Dell Precision M6500 se lanseaza in Romania

Dell laptop din lume cu ecran de 13 inch si Dell Precision M6500, statia de lucru mobila se lanseaza oficial pe piata autohtona.

Noul laptop Latitude ofera gestionare avansata de la distanta, design ultra-slim, o, iar Precision M6500, cea mai puternica statie de lucru mobila este dotata cu noile procesoare dual core Intel Core i7 si i5.

dell latitude 13

Laptopul ultra-slim Dell Latitude 13 are camera web si microfon incorporate optional si conectivitate mobila. Noul Latitude 13 ofera suport pentru virtualizare desktop prin certificare Citrix si VMware.

Avantajele notebook-ului sunt management avansat al sistemelor cu suport pentru tehnologia Broadcom TruManage si serviciul Dell ImageDirect, solutiile de securitate si conectivitate prin broadband mobil WWAN optional, Bluetooth si optiuni 802.11g/n wireless LAN.

dell precision m6500

Una dintre cele mai punternice statii de lucru mobilr din lume este acum disponibila cu procesoare Intel Core i7 sau Core i5 dual core de ultima generatie. Statia M6500 dual core permite utilizatorilor sa lucreze de oriunde si oricand.

Printre specificatiile modelului se numara si suport pentru versiunile 32-bit si 64-bit ale Microsoft Windows 7, Windows Vista, Windows XP si Red Hat Linux 5.3 64-bit, ecran RGB LED de 17 inci, cu suport 100% personalizabil pentru ajustarea culorilor (optional) sau sistemul poate fi imbunatatit cu port USB 3.0, o camera de 3,2 MP si suport pentru Gobi 2.0.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele