IT & C

#dell #android #gadget #cloud # PC cu Android pe stick USB # Project Ophelia #aplicatii Google Play

Dell lanseaza un PC cu Android pe stick USB

Dell pregateste lansarea Project Ophelia, mini PC cu Android de marimea unui stick USB. Compania a prezentat gadgetul prima oara la CES 2013, dar il va pune in vanzare abia la inceputul toamnei.

Noul Project Ophelia va fi disponibil pentru dezvoltatorii de aplicatii mai devreme, in luna iulie, astfel incat utilizatorii sa poata achizitiona deja un gadget cu functionalitate extinsa.

Ophelia a fost creat pentru a transforma orice HDTV intr-un televizor inteligent. PC-ul va rula sistemul de operare Android si va oferi acces la diferite aplicatii si jocuri din Google Play.



Dell a integrat in noul PC Android pe stick USB Si sistemul Wyse PocketCloud, care permite accesarea continutului din cloud pe diferite gadgeturi, de la PC la gadgeturi mobile.

Pretul Ophelia va fi de 100 dolari, o investitie mult mai mica pentru un upgrade de TV decat achizitionarea unui adevarat televizor inteligent.


Sursa foto: cnet.com, digitaltrends.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele