IT & C

De ziua nationala a Frantei- cel mai ieftin tarif de convorbire

RDS.TEL sarbatoreste ziua nationala a Frantei, oferind in perioada 10-14 iulie un pret special pentru convorbirile cu aceasta tara - 5 eurocenti.

Odata cu liberalizarea pietei de telecomunicatii de la 1 ianuarie 2003, avem cu totii posibilitatea fireasca de a alege. Cine si-ar fi imaginat, in urma cu un an, ca un minut cu Franta ne va costa doar 5 eurocenti?


RDS este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de acces Internet si de comunicatii de date pe piata din Romania. Din ianuarie 2003 RDS.TEL a devenit unul dintre principalii furnizori alternativi de telefonie, bazandu-si serviciile pe infrastructura de fibra optica dezvoltata la nivel national si pe tehnologia TDM (Time Division Multiplexing). Prin aceasta gama de servicii se ofera transmisii de voce si fax international, in acest moment, urmand ca in curand sa fie lansate servicii de telefonie si fax interurbane si locale.

Serviciile RDS.TEL sunt disponibile sub forma de cartele si abonamente dedicate utilizatorilor individuali si companiilor. Detalii la www.rdstel.ro sau 0801.08.08.08.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele