IT & C

#vibeholic #difuzor #audio

Cum sa transformi orice suprafata intr-un difuzor audio

, un concept nou de audio. Prin simpla lui atasare de o suprafata neteda, gadgetul se transforma intr-un . VibeHolic emite care se propaga in obiectului de care este lipit si il face sa emita unde sonore, intocmai ca un difuzor .

Modelul se poate conecta la player-ul MP3, la notebook, telefon mobil sau la orice alta sursa audio cu ajutorul unui jack stereo de 3,5 mm. Dispozitivul este suficient de mic pentru a putea fi purtat in buzunar si se alimenteaza cu doua baterii AAA.

Sistemul produce vibratii puternice si adera la aproape orice material cu ajutorul unei suprafete adezive. Calitatile acesteia pot fi usor reimprospstate printr-o simpla spalare cu apa.

Calitatea sunetelor redate de VibeHolic depinde foarte mult de natura materialului de care este atasat. Obiectele rigide care vibreaza usor scot sunete puternice mai ales atunci cand sunt emise frecvente joase sau foarte inalte. Noul dispozitiv poate fi achizitionat si pe piata autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele