IT & C

#facebook # parola FAcebook #recuperare parola #securitate internet

Cum iti recuperezi parola de Facebook cu ajutorul prietenilor

Reteaua de socializare Facebook a implementat de joi un nou serviciu ce le permite utilizatorilor care si-au uitat parola sa se conecteze pe contul lor de pe profilurile prietenilor pe care ii avea in aceasta retea.

Pentru a putea folosi aceasta aplicatie, fiecare utilizator va trebui sa isi aleaga o lista de contacte de incredere, persoane apropiate, pe care le pot contacta si in afara retelei. Fiecare priten va primi un cod de securitate, iar pentru a-ti accesa din nou contul de Facebook daca iti vei uita parola, vei avea nevoie de minim trei astfel de coduri.

"Prin aceste contacte de incredere, nu mai avem nevoie sa ne amintim raspunsul la intrebarea de securitate sau sa intocmim formulare lungi online pentru a ne dovedi identitatile. Trebuie doar sa iti suni contactele de incredere si sa le spui ca ai nevoie de ajutor pentru a-ti recupera accesul la contul tau", au declarat reprezentantii companiei Facebook.

In ultimul an, numarul utilizatorilor Facebook a crescut cu 23%, la 1,11 miliarde, iar 68% din acestia acceseaza serviciile retelei de pe dispozitive mobile, cu 54% mai multe persoane decat la inceputul anului trecut.

Sursa foto: stirileprotv.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele