IT & C

#concept #consola de joc #playstation #xbox

Conceptele noilor PlayStation si Xbox au aparut pe Internet

Gamerii cu idei au realizat o serie de concepte inedite pentru consolele de joc favorite.

Astfel au luat nastere noi modele de Sony Playstation sau Microsoft Xbox.

Conceptul Playstation 4

Cea mai importanta caracterisitica a noului PlayStation 4 ar fi transparenta atat a unitatii centrale, cat si a joystick -ului. Totodata, emisferele transparente, confectionate din sticle, ar fi dotate cu taste tactile.

Partea din sticla cu taste sensibile la atingere ar folosi si ca ecran. Mai mult, aceasta ar afisa anumite parti si secvente din jocul respectiv sau filmul rulat, iar prin atingerea imaginilor, utilizatorul ajunge exact in portiunea de film sau joc dorita.

Restul unitatii centrale este realizata dintr-o portiune circula dotata cu cititorul de CD/DVD/Blu-ray care ar reda jocurile. Printre specificatiile tehnice ale conceptului PlayStation 4 se numara si conectivitatea Bluetooth.

Conceptul Xbox 720 Portable

Noul concept al Xbox-ului prezinta o consola portabila cu o forma ciudata, dar care ar atrage orice gamer. Cel care a creat conceptul este un desinger australian care initial a realizat si o versiunea a unui PlayStation Portabil.

Xbox 720 Portable ar veni dotat cu senzori de miscare, ecran tactil , capabilitatea de a se transforma in alt gadget, ar avea browser web si ar putea deveni si un player media atat pentru formate video , cat si pentru cele audio.

Din pacate cele doua variante sunt simple modele create de fanii. Nu se stie daca versiuni asemanatoate vor intra vreodata in productie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele