IT & C

Companiile pot parcurge mai usor procesul de certificare ISO

Miercuri, 23 aprilie 2003, Datacom Software si Data Network Associates Software, Parteneri de Afaceri Certificati Computer Associates, in colaborare cu Computer Associates au organizat la Hotel Hilton seminarul "Standard Solutions for (re)Structuring Your Company Using AllFusion Suite".

Evenimentul a urmarit expunerea modului in care solutiile Computer Associates pot ajuta firmele de consultanta si companiile interesate in obtinerea certificarii ISO sa parcurga procesul de restructurare si reorganizare .Seminarul a cuprins o scurta prezentare a intregii suite AllFusion, o prezentare mai detaliata a pachetului AllFusion Process and Project Management si o prezentare punctuala a AllFusion Process Modeler si modul in care acestea din urma se asociaza proceselor de dezvoltare a afacerilor.

In prima parte, dupa o introducere succinta a intregii game de solutii AllFusion, au fost prezentate modalitatile prin care aplicatiile din cadrul suitei AllFusion Process and Project Management sustin procesul de afaceri si faciliteaza indeplinirea obiectivelor stabilite de catre o companie. A doua parte a seminarului a cuprins o prezentare sustinuta de reprezentantul CA, prezent in Romania special pentru acest eveniment, axata pe unul dintre produsele familiei de solutii de management al ciclului de viata a aplicatiilor oferite de Computer Associates, respectiv AllFusion Process Modeler.

Astfel, a fost ilustrat modul in care solutia de modelare a proceselor de afaceri, AllFusion Process Modeler, poate veni in intampinarea nevoilor si poate anticipa necesitatile unei companii aflate in proces de restructurare in vederea obtinerii certificarii ISO.S-a plecat de la premiza ca este extrem de important a se intelege impactul unei schimbari. Intelegand importanta schimbarilor si efectele acestora asupra procesului de afaceri, acestea pot fi directionate catre o anumita tinta si pot fi canalizate catre succes. Lectorul a aratat modul in care AllFusion Process Modeler poate veni in mod eficient in ajutorul intreprinzatorilor pentru a putea evalua impactul schimbarilor prin care trece o anumita organizatie, pentru a putea gasi cele mai bune solutii de afaceri si pentru a-si putea previziona si analiza performantele dinaintea implementarii.

Prezentarea a reusit sa puna in lumina avantajele si beneficiile efective ale companiei care, trecand prin procesul de , alege solutia Computer Associates: simplifica intelegerea proceselor complexe, vizualizeaza oportunitatile de imbunatatire a procesului de calitate, elimina procesele fara valoare adaugata etc. Evenimentul a reunit, in afara unor companii importante avand diverse domenii de activitate, o serie de firme de consultanta care in prezent ocupa pozitii de varf in domeniul acordarii consultantei ISO.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele