IT & C

#torente #lege #pedeapsa #the pirate bay

Companiile de hosting devin responsabile pentru site-urile de torente

Tribunalul de la Haga a luat o decizie importanta ce poate afecta viitorul site-urilor de torente. Companiile de hosting care ofera servicii site-urilor ce contribuie la pirateria online sunt responsabile de distribuire ilegala de continut.

Grupul anti-piraterie BREIN a castigat la Haga procesul impotriva companiei de hosting XS Networks, pe serverele careia a operat site-ul SumoTorrent.

XS Networks a refuzat sa ofere la timp datele cerute de BREIN despre SumoTorrent, favorizand astfel distributia de continut piratat, scrie Electronista.com.

Decizia vine insa dupa ce site-ul de torente The Pirate Bay a anuntat ca va trece complet in cloud. Toate informatiile de pe site vor fi stocate in mod criptat pe numeroase servere cloud.

Schimbarea modului de stoacare a site-urilor de torente face aproape imposibila inchiderea lor de catre autoritati sau pedepsirea furnizorilor serviciilor cloud.

Sursa foto: Begeek.fr
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele