IT & C

Colaborarea dintre Raiffeisen Bank si Siveco Romania se extinde

Dupa adoptarea cu succes a aplicatiei de Gestiune a Mijloacelor Fixe si a Obiectelor de Inventar , Raiffeisen Bank a decis extinderea colaborarii prin achizitionarea altor componente din pachetul informatic integrat Siveco Applications.

Colaborarea dintre SIVECO Romania si Raiffeisen Bank a avut in vedere implementarea modulului de Mijloace Fixe si Obiecte de Inventar din cadrul pachetului integrat Siveco Applications precum si dezvoltarea unor module suplimentare pentru realizarea interfetei cu alte aplicatii utilizate in banca.
Centralizarea mijloacelor fixe intr-o banca de anvergura Raiffeisen (cu peste 200 de unitati in teritoriu) presupune o abordare foarte ampla - munca de centralizare este foarte complexa atat din punct de vedere conceptual, cat si al aplicarii in practica.
"RAIFFEISEN BANK pune un accent deosebit pe sitemul IT si exigentele noastre sunt foarte mari" declara domnul Calin Rangu, IT&C Director la Raiffeisen Bank. "Banca este intr-un proces general de transformare, pe toate planurile, si numarul de proiecte in domeniul informaticii este foarte mare, depasind de obicei sfera de interes a unui singur compartiment."
Finalizarea cu succes a proiectului de Gestiune a Mijloacelor Fixe si a Obiectelor de Inventar, in parametrii stabiliti, a condus la extinderea colaborarii intre Raiffeisen Bank si SIVECO Romania .
"Banca noastra a decis sa lucreze cu parteneri puternici, iar SIVECO Romania ne-a dovedit ca este unul dintre ei.. Compania se bucura de o bine meritata reputatie pe piata, sistemul sau de valori, cultura si mentalitea implicand calitate. Raiffeisen Bank doreste sa fie o banca de calitate, sa ofere clientilor servicii ireprosabile. Pentru a oferi servicii de calitate trebuie sa lucrezi cu parteneri de calitate, iar SIVECO este un astfel de partener", declara domnul Calin Rangu.

Despre Siveco Applications
Functionand in mediu si pe baza de date Oracle, SIVECO Applications reprezinta unul dintre cele mai performante Sisteme Informatice Integrate. Caracterul integrat al componentelor pachetului Siveco Applications are la baza o conceptie unitara privind dezvoltarea lor, de mediul de dezvoltare si serverul de baza de date (Oracle) comune folosite. Comunicatia dintre componente este asigurata prin utilizarea unei baze de date comune. Utilizatorul dispune de aceeasi interfata grafica pentru toate modulele, folosind acelasi standard in ceea ce priveste ferestrele, modurile de lucru sau obiectele informatice. De asemenea, securizarea datelor este tratata in mod uniform, drepturile de acces ale utilizatorului putand fi stabilite pana la cel mai detaliat nivel posibil: operatiile (vizualizare, adaugare, modificare, stergere) existente in cadrul fiecarui modul al componentelor si chiar datele din baza de date. Componentele Sistemului Informatic Integrat
isi partajeaza perfect problematica ridicata de gestionarea si conducerea unei societati comerciale, din cele mai diferite domenii de activitate fara a rezolva in mod redundant aceeasi problema .

Despre Modulul de Gestiune a mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar

Acest modul realizeaza evidenta capitalului imobilizat in active corporale si necorporale si calculul amortizarii. Mijloacele fixe sunt gestionate pe intreaga durata de utilizare, de la achizitionare si punere in functiune, pana la scoaterea din functiune astfel incat utilizatorul poate afla care este starea mijlocului fix la orice moment sau ce operatii s-au efectuat asupra mijlocului fix intr-un anumit interval. Cu ajutorul acestei componente se controleaza urmatoarele procese:
- Clasificarea mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar;
- Luarea in evidenta, modernizarea, modificarea, scoatere din functiune a mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar;
- Calcul amortizare/uzura si generarea notelor contabile corespunzatoare.
In lume, module Siveco Applications sunt utilizate de peste 1500 de clienti
- dintre acestia, peste 150 se afla in Romania - intre clientii din tara noastra se numara companii importante precum RAAVJ, AEROSTAR, Administratia Portului Maritim Constanta, SNP Petrom si filialele sale, Butan Gas si filialele sale, sucursale ale TERMOELECTRICA, Vama Romana, MCTI etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele