IT & C

#chrome #google drive #Chrome OS 20

Chrome OS 20 include compatibilitate nativa cu Google Drive

Noua versiune a sistemului de operare Chrome OS 20, creat de Google, include cateva functii noi importante, printre care compatibilitate nativa cu Google Drive si acces offline la Google Docs.

Creat ca un sistem de operare cloud, Chrome OS s-a apropiat tot mai mult de experienta sistemelor de operare locale, iar noua sa versiune aduce cateva imbunatatiri importante.

Google Drive este acum accesibil nativ prin Chrome OS, la doua luni dupa ce utilizatorii de Android au primit aplicatia cloud. Directoarele stocate in cloud pot fi navigate mult mai usor ca in variantele beta de pana acum, scrie Geek.com.

Google a facut si primul pas pentru functionalitatea offline a Chromebook-urilor, oferind utilizatorilor acces la documentele din Google Docs in mod offline. Dupa reconectarea la internet, documentele stocate in cloud vor fi inlocuite cu cele modificate si salvate local.



Sursa foto: Softpedia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele