IT & C

#durere #masaj #epilare #frumusete #aparat #epilator

Cele mai importante accesorii ale unui epilator

Toate femeile care au folosit macar o data un sunt constiente de sacrificiul necesar pentru o piele fina si curata. De-a lungul timpului, specialistii in domeniu au adus imbunatatiri dispozitivelor de pentru ca astazi sa poti alege epilatorul care ti se potriveste in functie de accesoriile disponibile.

 

1. Capatul de atenuare a durerii este cu siguranta accesoriul de baza atunci cand vine vorba de achizitionarea unui epilator nou. Chiar daca aparatul este unul simplu sau de ultima generatie, durerea produsa in momentul smulgerii firelor nu poate fi trecuta cu vederea. Utilizatorii sustin ca acest accesoriu este singurul care face cu adevarat diferenta.

2. Accesoriul de masaj poate fi diferit de cel de atenuare a durerii sau poate avea chiar el aceasta functie. Prin masaj pielea se iriga mai bine cu sange, prevenind inrosirea zonelor epilate. De asemenea, producatorii sustin si ameliorarea durerii in timpul utilizarii corecte a acestui accesoriu.

3. Capatul de sporire a eficientei este fabricat din plastic foarte fin ce faciliteaza alunecarea pe piele. Astfel poti misca epilatorul mult mai usor pentru a acoperi o suprafata mai mare in timp scurt. Acest capat este recomandat persoanelor obisnuite cu aceasta metoda de epilare.

4. Accesoriile de mici dimensiuni pentru zone sensibile (inghinal si axila) precum si capatul pentru epilare faciala pot fi achizitionate doar cu epilatorul. Acestea nu pot fi adaptate de la un aparat la altul. cu toate acestea, achizitionarea unui epilator cu toate aceste accesorii este mai putin costisitoare decat achizitionarea a 3 produse diferite pentru fiecare zona a corpului.

5. Dispozitivul pentru ras nu este tocmai accesoriul care recomanda un epilator, insa de cativa ani a devenit din ce in ce mai cerut de catre clienti. Il poti folosi atunci cand te grabesti sau in perioadele mai delicate.

6. Peria de curatare te ajuta sa mentii epilatorul impecabil dupa fiecare utilizare. Inainte de a-l dezinfecta este bine sa indepartezi toate firele de par prinse in pensetele acestuia. Chiar daca initial ti se va parea un accesoriu fara importanta, vei observa ca dimensiunile acesteia sunt perfecte pentru aceasta activitate si iti va fi foarte greu sa o inlocuiesti cu altceva.

7. Geanta pentru transport este suficient de incapatoare astfel incat sa cuprinda toate accesoriile epilatorului, cablul de alimentare, bateriile, peria si capatul de rezerva. Folosind in permanenta gentuta sau saculetul de protectie eviti contactul epilatorului cu alte obiecte din bagaj, pastrandu-l astfel curat si ferit de microbi.

8. Manusa de masaj si buretele de exfoliere sunt doua accesorii pentru rasfatul tau. Rolul acestora este in primul rand de reducere a durerii din timpul epilatului, insa daca ai mai mult timp la dispozitie poti transforma sedinta de epilat intr-un veritabil moment de relaxare.

9. Bateriile iti ofera o autonomie de functionare de peste jumatate de ora. Astfel poti folosi aparatul si in baie sau intr-o incapere fara prize. De asemenea, nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta lungimii firului, profitand de libertatea de miscare oferita de acumulatori .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele