IT & C

#telefoane #full hd #laptop #android #ces #tableta #ecrane OLED

Cele mai importante 3 tendinte la CES 2013

Targul Consumer Electronics Show (CES) 2013 are loc anul acesta intre 8 si 11 ianuarie in Las Vegas, iar marii producatori de electronice pregatesc lansari importante, insotite probabil si de surprize. Iata care sunt cele mai importante 3 tendinte la CES 2013, targ de referinta pentru consumatorii din lumea intreaga.

Telefoane de 5 inci

Tinand cont de principala dorinta a cumparatorilor, si anume ecranul tot mai mare al smartphone-ului, producatorii sunt gata de lansarea a mai multor telefoane Android, cu ecran de 5 inci si rezolutie full HD 1080p. Huawei ar putea prezenta chiar un telefon cu diagonala de 6,1 inci la CES 2013.

Noi hibrizi cu ecran tactil

Ultrabook-ul este tot mai putin interesant, pe masura ce sunt lansate tot mai multe gadgeturi hibrid laptop/tableta, cu ecran tactil si Windows 8. Prima generatie a sosit in toamna lui 2012, dar CES 2013 aduce noi modele cu inovatii si cu preturi reduse.

Televizoare inteligente

Targul de la Las Vegas aduce si inovatii importante pentru clasicul televizor. Ecranele OLED cu imagine deosebit de clara, alaturi de televizoarele cu rezolutie 4K si cele inteligente care se pot conecta foarte usor la tablete si telefoane vor fi printre cele mai discutate inovatii la CES 2013.

Sursa foto: Pocket-lint.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele