IT & C

#gadgeturi #toaleta muzicala #test de sarcina USB #mouse-ul de masaj #tigara cu umbrela

Cele mai ciudate 10 gadgeturi de care probabil nu ai auzit vreodata

Unele gadgeturi par inovatoare la prima vedere, dar pur si simplu nu-si gasesc nisa si dispar rapid. Iata cele mai ciudate 10 gadgeturi de care probabil nu ai auzit vreodata.

1 Test de sarcina USB

Renuntand la raspunsul clar "Da" sau "Nu", testul de sarcina USB ofera informatii detaliate despre nivelul hormonilor din urina. Se foloseste doar cu mufe USB orizontale!

2 Mouse-ul de masaj

Mouse care poate sa faca si masaj nu a avut mare succes, mai ales in conditiile in care gadgetul chinezesc costa aproape 100 dolari!


3 Tigara cu umbrela

In anii 1930, fumatul era in voga maxima, iar un inventator a incercat sa rezolve problema tigarilor care se uda in ploaie. A reusit, dar putini au fost interesati de acest device.

4 Toilet Tunes, toaleta muzicala

Pentru gazda care vrea sa le ofere musafirilor cea mai placuta experienta si in baie, sistemul audio pentru baie detecteaza cu un senzor prezenta unei persoane langa WC si porneste muzica.

5 Swatch Talk, ceas de mana GSM

Lansat in 2001, ceasul GSM creat de Swatch a ramas foarte putina vreme in magazine. Cine ar fi crezut nu exista interes pentru o convorbire telefonica cu incheietura mainii ridicata la gura?

6 InteliData Money Clip

Unii inventatori au identificat inca din anii 1990 dorinta consumatorilor de a face plati digitale mai simple. Solutia nu a fost insa InteliData Money Clip, o discheta metalica lansata pentru scurt timp acum 16 ani.

7 Bone Fone, difuzoarele pentru oase

Conceptul de difuzor care utilizeaza oasele pentru transmisia sunetului este folosit si in prezent, dar gulerul audio lansat in 1980 nu a reusit sa atraga prea multi cumparatori.

8 Ceasul de mana cu harti

Primele harti cu adevarat mobile dateaza din anii 1920, cand au fost miniaturizate si incluse intr-un dispozitiv asemanator unui ceas de mana, usor de consultat pentru calatoriile in linie dreapta.

9 Sandale cu detector de metale

Un gadget cu adevarat inovator, sandalele cu detector de metale au un singur cusur: bateria se poarta in jurul gambei si poate cadea oricand. Cei care cauta comori pe plaja continua sa foloseasca gadgeturi mai mari si mai puternice.


10 Porttigaret "contabil"

In anii 1940, imprumutatul tigarilor devenise un obicei atat de extins, incat a aparut si un gadget special: porttigaretul care tine evidenta tigarilor imprumutate catre prieteni si cunostinte.

Sursa foto: mashable.com, homestead.com, linternaute.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele