IT & C

#andy kurovets #proiectie #laser #ceas

Ceas cu laser, un nou concept futurist

In viitor ceasul normal va fi inlocuit de o bratara aparent simpla capabila sa proiecteze ora.

Cel putin asa reise din cel mai nou concept al designer-ului Andy Kurovets .

Ceas cu laser

Ideea prezentata de Kurovets este foarte simpla. In loc de o bratara cu un dispoztiv care sa arate ora, utilizatorul purta o bratara, iar prin apasarea unui buton discret aceasta va proiecta imaginea pe mana purtatorului.

Fiind o proiectie laser, intensitatea razei nu va fi nociva utilizatorului. Totusi, ora va fi aratata doar atunci cand cel care poarta bratara va activa tasta speciala. Andy Kurovets a mai prezentat modelul ca fiind un accesoriu perfect pentru tineri care merg in cluburi.

Alte idei

Desginer-ul Andy Kurovets nu este la primul concept creat. Tot el a prezentat un model de ceas facut sa atentioneze utilizatorul de anumite indatoriri pe care le are, de trimis mailuri, de a fi prezent in sendinte, cumparaturi, etc.

Din pacate, nici unul din conceptele realizate pana acum de Andy Kurovets nu vor putea fi fabricate in prezent. Totusi, tehnologia de proiectie cu laser a facut un prim pas prin Sony Ericsson, care a prezentat de curand un telefon mobil cu ecran de sticla, pe care imaginile sunt proiectate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele