IT & C

#google #san francisco #noutati google #conferinta google

Ce noutati pregateste Google pentru I/O 2013

Google pastreaza tacerea inainte de evenimentul I/O 2013, care se va desfasura intre 15 si 17 mai in acest an. La conferinta anuala a companiei sunt asteptate tehnologii si gadgeturi noi. Iata care sunt cele mai probabile lansari la Google I/O 2013.

Incepute in 2008, conferintele I/O, denumite mai intai dupa input/output si desfasurate apoi sub motto-ul "Innovation in the Open", sunt cel mai important eveniment anual pentru Google.

Proiecte in dezvoltare, ca Google Glass, ochelarii de realitate augmentata, vor fi cu siguranta prezente la conferinta din San Francisco, dar cele mai asteptate lansari la Google I/O 2013 sunt altele. Zvonurile despre X Phone, telefonul dezvoltat de Google dupa achizitionarea Motorola au cam disparut, insa de la conferinta nu vor lipsi un nou Android si o noua tableta.


Android 5.0 Key Lime Pie

Noua versiune a sistemului de operare Android a fost confirmata, iar Samsung Galaxy S4 si S3 sunt printre primele telefoane care vor primi upgrade-ul cu viteza mai buna.


Noua generatie de tablete Google Nexus

Succesul tabletelor Google Nexus nu este neglijabil, iar analistii se asteapta la o lansare noua. Se pare ca tableta poreclita Nexus 7.7 nu va mai folosi un procesor NVIDIA Tegra: Google face trecerea la Qualcomm.

Sursa foto: thedripple.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele