IT & C

#pret #profil #facebook #fotografii #iubit virtuala

Cat te costa sa ai o iubita imaginara pe Facebook

Un site brazilian ofera cel mai inedit serviciu pentru Facebook. Atunci cand vrei sa te lauzi cu o fosta iubita care nu a existat cu adevarat, cat ai fi dispus sa platesti pentru contul ei fals de Facebook?

Sub numele NamoroFake, initiativa brazilienilor pune la dispozitia utilizatorilor Facebook diferite tipuri de iubita virtuala in reteaua sociala.

Utilizarea unei foste iubite pe Facebook costa 19 dolari pentru o saptamana, in timp ce o iubita "actuala" care isi schimba statusul relatiei pentru tine este disponibila la pretul de 39 de dolari.

Site-ul ofera si optiunea de "iubita virtuala", care iti va lasa 30 de comentarii publice in profilul Facebook, timp de o luna, potrivit Mashable.com.

Singurul obstacol care ar putea distruge iluzia este absenta unor poze facute impreuna cu fosta iubita, dar cei cu talent la Photoshop il vor putea depasi fara probleme.

Succesul iubitelor false a fost mare inca de la lansare, iar site-ul pregateste si lansarea unei optiuni pentru iubit sau fost iubit fals pe Facebook.

Sursa foto: Gloveslap.co

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele