IT & C

#gadget #craciun #cadou

Care sunt cele mai cautate gadgeturi pentru cadourile de Craciun

Daca vrei sa le cumperi celor dragi un gadget de Craciun, afla care sunt cele mai apreciate cadouri pentru sfarsitul anului.

iPod-ul si samsung galaxy tab sunt printre cele mai dorite gadgeturi in luna cadourilor. John Bentley, prezentatorul emisiunii britanice "The Gadget Show" recomanda cele mai hot gadgeturi ale acestui sezon.

Player Blu-ray - in ultimul an preturile pentru playerele Blu-ray au scazut si aceste gadgeturi ofera o experienta de home cinema imbunatatita fata de traditionalele playere DVD.

Samsung Galaxy Tab - acest gadget nu lipseste de pe lista de Craciun a niciunui impatimit de tehnologie. Galaxy Tab este cel mai cauta gadget multi-purpose dupa iPad.

Amazon Kindle - cel mia popular e-reader, Kindle este perfect pentru oamenii care vor sa aiba la ei intotdeauna mii de carti si reviste.

Sony PlayStation 3 - pentru impatimitii de jocuri video, PlayStation 3 este cel mai cautat gadget in acest an. Dispozitivul permite si vizionarea de filme Blu-ray si ascultarea melodiilor preferate.

Camera foto Sony Cybershot WX5 - orice fotograf amator va fi incantat de acest cadou, care ii va permite sa filmeze la rezolutie 1080p Full HD.

HTC Desire HD Phone - unul dintre cele mai populare smartphone-uri care ruleaza sistemul Android, HTC Desire are incorporata o camera video de 8MP care poate filma la rezolutia de 720p.

iPod Touch - cea mai noua generatie iPod este cel mai compact player de muzica multifunctional. Gadgetul permite conectarea la internet, de unde poti vorbi cu prietenii pe messenger si poti downloada aplicatii utile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele