IT & C

#sole #canon #dslr

Canon SOLE, o noua camera foto digitala SLR

Canon dezvaluie noua camera foto digitala SLR, nume de cod SOLE , cu un design complet nou ce satisface cerintele fotografilor pasionati.

Modelul SOLE incorporeaza un nou senzor APS-C CMOS de 18 MP si integreaza un procesor dual "DIGIC 4", ISO de pana la  12.800 si un mod continuu de fotografiere la 8 fps.

Canon SOLE


Modelul SOLE ofera un sensor AF cu 19 puncte de focalizare, permitand fotografilor sa obtina cadre precise si sa optimizeze setarile de compozitie. Acest sistem AF imbunatatit ofera o gama extinsa de setari manuale si automate, inclusiv optiunile Zone si Spot AF folosite pentru a urmari si capta rapid si precis subiectele.

Setarile AF au un grad ridicat de personalizare, permitand o reactie rapida la schimbarile din scena. Diferite puncte AF pot fi setate pentru o orientare verticala sau orizontala, astfel incat fotografii pot face in mod automat trecerea de la modul peisaj la cel portret, ara a atinge vreunul din butoane.

Modelul SOLE incorporeaza si un nou sistem de masurare, denumit Focus Colour Luminance (iFCL). Aceasta masoara focalizarea, culoarea si lumina, de-a lungul a 63 de zone. Completand cele 19 puncte  AF, senzorul dual layer este capabil sa adune informatii de la fiecare zoza distincta pentru a obtine o expunere mai precisa.

Detalii tehnice

Camera integreaza un nou ecran de 3 inch Clear View II LCD , conceput sa elimine reflexia luminii prin inlaturarea  stratului de aer dintre invelisul protector al LCD-ului si cristalul lichid. Acest nou ecran are un unghi de vizualizare de 160 grade si este eficient chiar si in lumina puternica. Asemanator modelului Canon EOS 5D Mark II, un senzor de lumina ambientala situat pe marginea ecranului poate ajusta liminozitatea in mod automat in functie de mediul inconjurator.  

Canon SOLE este echipat cu un transmitator flash integrat.  Pentru prima oara la un EOS, fotografii pot controla flash-uri externe fara nici un accesoriu suplimentar - ideal pentru cei ce vor sa experimenteze cu diferite scenarii de lumina.  Modelul SOLE integreaza si un modul flash imbunatatit ce include un control manual, o arie de acoperire mai mare, cu distante focale de pana la 15 mm.

Camera este compatibila cu o gama extinsa de accesorii astfel incat poate fi foarte usor integrata in fluxul de lucru al fotografilor. Modulul Wireless File Transmitter (WFT-E5) permite un control extins asupra camerei prin intermediul unui browser web - permitand fotografilor sa controleze camera folosind un dispozitiv mobil de conectare web. Modelul SOLE este compatibil cu toate lentilele  EF si EF-S precum si cu modulele flash Canon EX.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele