IT & C

#canon #legria #full hd

Canon Legria isi prezinta noii veniti in familie

Canon extinde gama de camere video Legria lansand patru noi serii ce ofera mai multe optiuni. Modelele sunt ideale pentru orice utilizator deaorece seria Legria ofera modele care se potrivesc oricarui buget.

Astfel, gama Legria include acum inca trei noi serii de camere video HD -  Legria HF S , Legria HF M si Legria HF R, plus o noua serie Legria FS300 SD.

Seria Legria HF S

Situata in varful gamei Legria HD, noua serie Legria HF S ofera o combinatie de componente hardware avansate si un set complet de optiuni de control manual. Dotate cu senzor CMOS Full HD de 8 MP si echipate cu lentile video HD, modelele  includ si modul Powered Optical Image Stabilizer, un ecran LCD de 3,5 inch cu tehnologie touch, mod Smart Auto si port dublu pentru cardurile SDHC (la toate modelele).

Noul display LCD bazat pe tehnologia touch este cel mai mare ecran disponibil in prezent, oferind o rezolutie si un contrast de patru ori mai mare in comparatie cu alte modele. Controlerul manual redesenat din punct de vedere al design-ului, modulul EVF de 0,69 cm si terminalul de control la distanta, ofera impreuna cu ecranul LCD un control ridicat asupra functilor camerei.

Seria Legria HF M

Seria Legria HF M ofera produsul perfect pentru cei ce cauta un design compact si o calitate a imaginii. Sistemul Canon HD, ce incude un senzor CMOS Full HD de 3,3 MP, ofera inregistrari video de o calitate foarte buna.  Usor de utilizat si confortabila in manevrare, seria Legria HF M pune la dipozitia utilizatorilor un ecran LCD de 2,7 inch bazat pe tehnologia touch si un set de functii printre care si Smart Auto.

Toate modelele sunt compatibile cu o gama extinsa de accesorii Canon Legria ce include adaptoare pentru lentile, microfoane, surse de iluminare si noua carcasa subacvatica Canon WP-V2 (permite inregistrarea sub apa pana la o adancime de 40 m).

Seria Legria HF R si SD

Seria Legria HF R este o colectie de camere video Full HD, stilate si usoare ca greutate ce ofera utilizatorului o partajare usoara a filmelor realizate. Concepute sa ofere performante ridicate, modelele acestei serii integreaza tehnologia de imagine Canon si o serie de moduri ca Video Snapshot si Smart Auto.

Seria Canon Legria FS300 este perfecta pentru clienti in cautarea unei calitati de exceptie, dar care nu necesita filmare HD, seria Legria FS300 este o colectie de camere video SD capabile sa produca filmari video de calitate. Toate modelele acestei serii implementeaza o gama extinsa de optiuni si tehnologii de filmat, precum lentilele Canon, modul Video Snapshot, noul stabilizator dinamic de imagine si o functia Pre REC.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele