IT & C

#memorie flash #legria #canon

Canon LEGRIA HF21 si HF S11, noi camere video cu memorie flash interna

canon isi extinde gama de camere video Legria cu doua noi modele care vindotate cu memorie flash interna de 64 GB, suficienta pentru o inregistrare continua timp de 24 ore.

Ambele dispozitive ofera o serie de imbunatatiri fata de modelele precedente, incluzand un sistem Dynamic Optical Image Stabiliser (OIS) avansat, un mod Video Snapshot imbunatatit si capabilitati noi de fotografiere in conditii de iluminare slaba.

Canon Legria HF S11

Camera video care face parte din gama care include modelul premiat TIPA, Legria HF S10, combina cu succes functionalitatile si func?iile avansate cu cel mai bun sistem Canon pentru camere HD. Dispozitivul include inregistrare duala ce permite utilizatorilor sa faca capturi atat pe memoria interna cst si pe cea oferita de cardurile de memorie SDHC.

Modelul Legria HF S11 este capabil sa ofere inregistrari HD la o calitate foarte buna datorita sistemului Canon HD: o lentila video Canon HD (cu zoom optic 10x ), un senzor CMOS de 8 MP si un procesor de imagine DIGIC DV III. Acest sistem ofera o rezolutie video Full HD 1920 x 1080 pixeli, inregistrari la o viteza de 24 Mbps si capturi foto de 8 MP. Optiunea de a utiliza o captura progresiva la 25p pentru a realiza filme imbunatateste si mai mult sensibilitatea la lumina redusa.

Utilizatorul poate opta si pentru gama extinsa de accesorii printre care se numata adaptorul pentru telecomanda RA-V1 care permite utilizatorilor sa foloseasca unitati de tip LANC de la Canon sau de la alti producatori. Totodata, RA-V1 funcyioneaza cu adaptoarele LANC Canon ZR-1000 si ZR-2000(optionale).

Canon Legria HF21


Modelul Legria HF21 a fost conceput sa ofere capturi video la o calitate ridicata intr-un mod mai pe intelesul celor care nu sunt pasionati de tehnologie. Modul Video Snapshot permite captura clipurilor de 4 secunde cu doar o simpla apasare a butonului de inregistrare.

Acestea sunt apoi aranjate intr-un film caruia ii poate fi adaugata coloana sonora direct din camera. La modelul HF21, aceasta optiune a fost imbunatatita pentru a permite captura clipurilor video de 4 secunde atat in timpul redarii cat si la filmarea live. Pe langa melodiile aflate in memoria lui HF21, utilizatorii au posibilitatea de a adauga propriile melodii, folosind softul Music Upload.

Memoria flash de 64 GB, disponibila pentru modelul HF21 este suficienta pentru a rivaliza, in privinta capacitatii de inregistrare, cu camerele video cu Hard Disk. Legria HF21 va inregistra peste 24 ore de film HD (mod LP) in timp ce sistemul Canon Dual Flash Memory permite utilizatorilor sa extinda durata de inregistrare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele