IT & C

#hd #legria hf21 #canon

Canon Legria HD, o noua camera video portabila

Noua camera video de la Canon, Legria HF21 , este un model  dotat cu suficienta memorie pentru a putea captura in HD fiecare secunda a zilei.

Modelul ofera o memorie interna de 64 GB, suficienta pentru a inregistra peste 24 ore de film.

Caracteristici

Noul model este rapid, usor si cu o durata de viata a bateriei mai lunga decat la modelele cu hard disk. In plus, optiunea de a filma direct pe un card de memorie SDHC face ca partajarea filmelor si a fotografiilor sa fie si mai usoara.
 
Dotat cu un senzor CMOS de 3.3 MP, Canon Legria HF21 ofera optiuni noi, usor de utilizat, precum Face Detection , Video Snap-shot, Dynamic OIS si Low Light Shooting au fost concepute pentru a produce cele mai clare si mai omogene.

Dynamic Optical Image Stabilisation (OIS) reduce miscarea camerei cu o eficienta de zece ori mai mare atunci cand se foloseste zoom-ul extins comparat cu modelele precedente, stabilizand filmarile pentru a produce capturi video fluente atunci cand utilizatorul paseste.

Functii

Enhanced Video Snapshot este ideal pentru a captura momentul, camera poate inregistra clipuri video de patru secunde prin simpla apasare a unui buton. Clipurile video pot fi usor transformate in filme si li se pot adauga coloane sonore direct din camera.

Face Detection est eo alta functie a modelului Legria HF21 care poate detecta pana la 35 de fete intr-un cadru si poate controla toate setarile tehnice pentru a asigura in mod automat claritatea fetelor din scena video.
 
Low light shooting sunt noile moduri de filmare pe timp de noapte sau in situatii in care lumina este insuficienta, tehnologia garanteaza captura fiecarui detaliu, indiferent de conditiile de iluminare.

Accesoriu de apa

Noua carcasa rezistenta la apa WP-V1, este accesoriul ce transforma Legria HF21 intr-o camera video de luat peste tot. Disponibila ca accesoriu separat, usoara (doar 845g) si robusta, carcasa WP-V1 protejeaza modelele Legria HF21, HF20 sau HF200 la adancimi de pana la 40m.

Totodata carcasa protejeaza de lovituri si picaturi de ploaie. Seria de camere video HF dispune de un nou mod de filmare subacvatic pentru a captura imagini subacvatice atunci cand utilizatorii practica snorkelling sau scufundari. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele