IT & C

#zoom optic #rezolutie #aparat foto #canon

Canon lanseaza o noua camera foto

Canon adauga inca un membru familiei de camere digitale PowerShot prin alaturarea unui nou model in seria SX "Super Zoom" numit PowerShot SX110 IS.

Noul aparat foto are 9 megapixeli si inlocuieste modelul anterior SX100 IS.

In mare ...

Modelul PowerShot SX110 IS are zoom optic pana la 10x, stabilizator optic de imagine si un ecran LCD de 3 inch. Totodata, PowerShot SX110 IS asigura o raza de actiune telephoto foarte buna are carcasa mai compacta si este mai usor.

Aparatul incorporeaza lungime focala de 36-360 mm, care este echivalentul unui film de 35 mm. Modelul poate aduce obiectele indepartate in vizor.

Tehnologia Canon de stabilizare optica a imaginii combate efectele cauzate de miscari ale camerei, oferind fotografii bine definite, fara efect de blur . Acest lucru este obtinut prin intermediul razei extinse de zoom.

"Prin intermediul rezolutiei mari si a design-ului compact, PowerShot SX110 IS ofera o valoare incredibila gamei SX," a declarat Mogens Jensen, Head of Canon Consumer Imaging, Europe.

Tehnologii folosite

Noul Canon dispune de tehnologia de detectare a miscarii si functia Easy Mode, ambele incorporate pentru a ajuta utilizatorii sa obtina fotografii bune, asigurand in acelasi timp posibilitati necesare exerserii creativitatii, oferite de controlul manual complet.

Activata in modul High ISO Auto, tehnologia de detectare a miscarii se foloseste de sistemul de recunoastere a fetei, stabilizatorul optic de imagine si informatiile din cadru pentru a identifica miscarea subiectului si tremuratul camerei.

ISO-ul este optimizat pentru micsorarea efectului de blur si cresterea calitatii imaginii.

Modurile de fotografiere includ Easy Mode-ul mentionat, care vizualizeaza toate setarile alese automat de camera foto. Aceasta limiteaza optiunile Playback la simpa vizualizare a imaginilor si accesarea functiei de stergere.

La celalalt capat al balantei, utilizatorii experimentati pot comuta pe controlul manual complet, ajustand astfel setarile pentru efecte speciale si luminozitate neobisnuita.

"Va place cu siguranata oricarei persoane in cautarea unei camera foto ce combina usurinta in utilizare si puterea zoom-ului high-end", a mai spus Mogens Jensen.

Specificatii tehnice

Canon PowerShot SX110 IS are obiectiv foto de 9 megapixeli, tentile cu zoopm optic de 10x si stabilizator optic de imagine. Aparatul are un procesor DIGIC III cu iSAPS pentru imagini clare, bine definite si timpi de raspuns foarte rapizi, poate capta imagini ale persoanelor cu ajutorul tehnologiei de detectare a fetei AF/AE/FE/WB, plus dispune de sistemul Face Select & Track si poate corecta Auto Red-Eye in timpul fotografierii si in playback.

Totodata, poate combate efectul de blur cu ajutorul High ISO Auto, stabilizatoruli optic de imagine si tehnologiei Motion Detection. Are 20 de moduri de fotografiere, incluzand Easy Mode si control manual complet. PowerShot SX110 IS are ecran LCD de 3 inch cu unghi de vizualizare ridicat, are capacitati de filmare cursiva la 30 fps in rezolutie VGA cu mod Long Play si are alimentare cu baterii tip AA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele