IT & C

#fotografie #imagini #megapixeli #500d #aparat foto #canon

Canon lanseaza modelul EOS 500D

Canon a anuntat noul EOS 500D 15.1 MP care ofera fotografilor o incredibila combinatie de optiuni.

Cu noul model Canon ofera acum consumatorilor capabilitati Full High Definition (HD) intr-un DSLR compact si usor.

In detaliu

Noul EOS 500D integreaza un senzor APS-C CMOS de 15.1 MP - ideal pentru printuri mari detaliate sau pentru incredibile capabilitati de decupare.

Pentru fotografiere in conditii de iluminare slaba, EOS 500D ofera o sensitivitate ISO ridicata de pana la 3200 ce poate fi extinsa la 12800, oferind fotografilor capacitatea de a fotografia in cele mai slabe conditii de iluminare.

Reducerea zgomotului de imagine este posibila prin prezenta procesorului Canon DIGIC 4. EOS 500D ofera fotografilor entuziasti o noua metoda de a fotografia. Acest model asigura incredibile capturi de imagine impreuna cu inregistrare video Full HD 1080P.

Pentru filmari mai indelungate, utilizatorul poate alege rezolutii mai mici, VGA sau 720P. Conectorul HDMI permite un preview usor si imediat al imaginilor, precum  si al filmelor pe orice HDTV compatibil.

Imagini pe ecran

Vizualizarea sau previzualizarea de imagine sunt asigurate de un ecran LCD de 3 inch Clear View. Acelasi ecran este utilizat si la premiatul model 5D Mark II, acesta oferind o rezolutie de 920,000 pixeli - pentru o vizualizare ultra-detaliata de imagini, verificari precise ale focusului, si un acces usor catre meniul de sistem al aparatului EOS.

Pe langa suportul oferit la fotografierea din unghiuri mai complexe, modul  Live View include si optiunea Face Detection AF.  Ideala pentru fotografii nou veniti in lumea SLR-urilor, aceste optiuni permit realizarea unei focalizari automate, cu o vizualizare in timp real a imaginii pe display-ul LCD.

Calitate EOS

Calitatea imaginii este protejata de sistemul integrat EOS Cleaning System, ce reduce, respinge si inlatura praful de pe senzor. Particulele de praf persistente pot fi inlaturate usor inca din faza de post-productie utilizand Dust Delete Data.

Softul Digital Photo Professional ofera un pachet de editare RAW complet, cu functii precum quick check, un utilitar de decupare si unul de marcare - plus abilitatea de a schimba luminozitatea, balansul de alb si stilul in formatele de imagine RAW. Suita software este inclusa cu EOS Utility si editorul Picture Style.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele