IT & C

#premiu #multifunctional #canon

Canon i-SENSYS MF9170 distins cu Buyers Lab Award

Canon a anuntat castigarea de catre i-SENSYS MF9170 a distinctie Buyers Laboratory Inc, (BLI) 'Pick of the Year' in categoria 'Outstanding Small Workgroup Colour Multifunction Printer'.

Multifunctionalul color i-SENSYS MF9170 ce printeaza 21ppm este destinat grupurilor de utilizatori corporative si business, combina printarea automata duplex, copierea, scanarea si faxul, fiind apreciata pentru fiabilitate , usurinta in utilizare si calitate ridicata a imaginilor printate.

Cu tehnologii avansate

Produsul mosteneste multe dintre tehnologiile avansate de imagine care se regasesc la echipamentele Canon de varf, tehnologii ce livreaza imagini color superbe, text bine definit, dar si constanta si acuratete a culorilor fara rival.

i-SENSYS MF9170 beneficiaza de functia Canon SEND ce permite utilizatorilor sa efectueze operatii de scan color direct pe mail, server de retea (SMB si FTP), sau pe memorie portabila USB.

"Castigarea de catre i-SENSYS MF9170 a premiului BLI 'Pick of the Year' reprezinta o realizare fantastica, acest lucru demonstrand inca o data angajamentul nostru in dezvoltarea celor mai bune produse," a spus Nicu Stancescu, Marketing Manager, Canon Romania.

Premiu cu potential

Premiu ofera potentialilor cumparatori siguranta ca vor achizitiona cel mai bun produs din categoria sa. BLI ofera aprecieri speciale de doua ori intr-un an, doar acelor produse care asigura cea mai buna performanta in epuizantele teste de laborator ce dureaza doua luni. Aceasta evaluare completa implica testarea produsului in mai multe aspecte ce includ fiabilitate, calitate a imaginilor, performanta, productivitate , usurinta in utilizare, driver, software inclus si costuri de exploatare.

"In plus fata de fiabilitatea perfecta din testul de performanta, am fost impresionati de functionalitatile pe care Canon le-a atatat produsului, ce asigura usurinta in utilizare, cum ar fi ecranul TFT color de 3,5 inch, rotita scroll pentru introducerea usoara a datelor, doua porturi USB pentru print si scan si capabilitati de imprimare direct de pe card SD," a spus David Sweetnam, BLI European Lab and Research Manager.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele