IT & C

#canon #eos 60d #romania

Canon EOS 60D s-a lansat in Romania

Noul model EOS 60D , inlocuitorul modelului EOS 50D s-a lansat oficial in Romania. Camera foto vine echipata cu un ecran LCD mobil si o ergonomie imbunatatita.

Datorita senzorului APS-C de 18 MP, EOS 60D ofera un nivel de detalii ridicat si o marire egala cu 1.6x din distanta focala a lentilei, pentru a crea imagini de dimensiunea unui poster, intr-o varietate extinsa de formate. Tehnologia Canon DIGIC 4 proceseaza rapid imaginile capturate de senzorul CMOS, oferind o reproducere fidela a culorilor, dar si o viteza de captura marita, 5,3fps in rafale de 58 fisiere JPEG la rezolutie maxima.  

Canon EOS 60D este echipat cu sistemul de masura iFCL cu senzor Dual-Layer cu 63 zone, introdus pentru prima data la modelul EOS 7D . Informatii despre localizarea subiectului sunt culese de sistemul Auto Focus si combinate cu nivelurile de culoare si luminozitate pentru o expunere corectain orice situatie. Transmitatorul integrat Speedlite ofera control intern pentru multiple unitati de flash EXsi efecte de lumina creative.
Fotografiere din toate unghiurile

Noul ecran LCD mobil de 3 inch (7,7 cm) dispune de un format de afisare 3:2. Ecranul mobil ajuta la fotografierea din unghiuri dificile si poate fi pozitionat utilizand modul Live View pentru a obtine rezultatele dorite atunci cand utilizarea vizorului este imposibila. Fotografierea la nivelul solului sau a portretelor din viata salbatica a devenit mai usoara. Suprafata ecranului este echipata cu protectie impotriva reflexiei si a picaturilor de apa, pentru o vizualizare usoara din mai multe unghiuri sau in conditii de iluminare puternica.

Canon EOS 60D
dispune de un corp complet redesenat, ce combina forme ergonomice imbunatatite si o noua amplasare a butoanelor pentru o utilizare mai usoara, mai confortabila. Functiile de control ale camerei, utilizate frecvent, au fost grupate pentru un acces facil, in timp ce cadranul Quick Control, Multi-controller-ul si butonul SET au fost restranse intr-un singur cadran Multi Control ce permite fotografilor sa acceseze mult mai usor meniurile si sa configureze parametrii, utilizand doar degetul mare. Cadranul pentru selectarea modurilor dispune de un buton de siguranta ce previne modificareaaccidentala a setarilor in timpul fotografierii.

Mai mult, EOS 60 este unul dintre modele Canon care ofera suport pentru carduri de memorie SDXC, ce asigura un spatiu de stocare de pana la 2TB si permit fotografilor sa filmeze la rezolutii HD si sa captureze imagini in format JPEG sau RAW fara a fi nevoie de schimbarea cardului. Pentru o administrare usoara a librariilor de imagini, posesorii de EOS 60D pot cataloga fotografiile favorite cu note de la 1 la 5, localizarea si afisarea lor simplificandu-se semnificativ. Odata transferate pe un PC, clasificarea poate fi pastrataprin utilizarea unei serii de programe de editare si management de imagini, printre care si programul DPP de la Canon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele