IT & C

#16 mp #eos-1d mark iv #canon

Canon EOS-1D Mark IV, un "monstru foto" de 16 MP

Fotografii in adevatul sens al cuvantului se vor sti sa aprecieze la justa valoare cea mai noua creatie a celor de la Canon.

Gama EOS se innoieste acum prin modelul EOS-1D Mark IV , un aparat cu senzor CMOS de 16,1 MP.

Specificatii tehnice

Specificatiile acestui gigant foto vor sti sa fie puse in valoare numai de profesionisti si de pasionatii cu zeci de mii de capturi foto la activ. Pentru altii insa, valori native ISO intre 100 si 12.800, dar cu o maxima de 102.400, focalizarea in 45 de puncte si posibilitatea de filmare la calitate Full HD 1080p ar putea sa fie toate intimidante. Iar daca mai aducem in discutie si posiblitatile de conectare wireless 802.11a/b/g, dar si Ethernet, aparatul va impresiona si mai mult.

Cele doua procesoare de imagine DIGIC 4 permit capturarea a 10 cadre pe secunda, alaturi de sistemul reinventat de focalizare de mare precizie in 39 de puncte cross-type fac posibila capturarea imaginilor care surprind atleti in timpul competitiilor sportive sau animale salbatice.

Suport Full HD

Canon EOS- 1D Mark IV ar putea deveni si unul dintre preferatii fotoreporterilor care vor captura imagini statice, dar si in miscare, la o calitate excelenta, chiar in standard Full HD.

Corpul aparatului este compatibil cu toate peste 50 de modele de obiective EF. Mark IV va costa aproximativ 5.000 de dolari si va fi disponibil in magazine incepand cu luna decembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele