IT & C

#macro #lentile #canon

Canon EF, noi lentile cu sistemul Hybrid IS

Canon anunta lansarea unor noi lentile performante, EF 100 mm f/2.8L Macro IS USM, cele mai recente modele adaugate seriei L, gama profesionala de top de la Canon.

Modelele EF 100mm f/2.8L Macro IS USM incorporeaza, pentru prima oara in gama de lentile EOS, un stabilizator de imagine intr-o lentila macro.

Lentile foto Macro

Lentilele fotografice macro au fost dezvoltate pentru fotografii care solicita cele mai ridicate niveluri de calitate optica. Noul sistem Hybrid IS incorporeaza pana la 4 etape de corecyie, ce compenseaza pentru efectele aparute la miscarea camerei in timpul unei sesiuni de fotografiat.

Bile de ceramica cu o forta de frecare redusa asigura suportul elementelor in miscare, ceea ce permite o libertate de miscare foarte buna, necesara compensarilor pentru miscare in momentul fotografierii in mod macro.

Hybrid IS corecteaza miscarile de directie, o problema care apare atunci cand se fotografiaza din apropierea subiectului, precum si o miscare unghiulara, oferind fotografilor beneficiile unei corectii in doua etape la un zoom 1.0x.

Ultra Low Dispersion

Modelul EF 100mm f/2.8L Macro IS USM integreaza lentile "ultra low dispersion" (UD) care pot corecta erorile de culoare pentru imagini la rezolutie si contrast ridicate, in timp ce prezenta unui invelis Super Spectra reduce eficient efectele de ghost si flare pentru a oferi imagini de calitate superioara.

Diafragma circulara pe noua lamele evidentiaza subiectii in mijlocul unui fundal neclar, iar autofocus-ul de tip USM obtine imediat focalizarea necesara. Lentila include un limitator focus pe trei pozitii ce ajuta la adaptarea distantei de focalizare a sistemului pentru subiectul fotografiat.

Cu sigiliu

Ca parte a seriei L, aceste lentile includ un set de sigilii ce ofera protectie impotriva prafului si a apei. Pozitionat inaintea modelului EF 100mm f/2.8 USM Macro, din aceeasi gama, EF 100mm f/2.8L Macro IS USM este compatibil cu o gama completa de accesorii: trepied Mount D, adaptor Macro 67, Lens Hood ET-73 si tuburile de extensie EF12 II, EF25 II.

Trepiedul se ataseaza lentilei fara niciun adaptor care sa faca rapid trecerea de la formatul portret la cel peisaj si fara a fi necesara o schimbare de cadru. Modulele flash MR-14EX si MT-24EX pot fi atasate folosind adaptorul MacroLite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele