IT & C

#eisa #party-shot #wx-1 #camera foto digitala #cyber-shot #sony

Camera foto Sony Cyber-shot WX1, premianta EISA

Modelul Cyber-shot WX1 de la Sony a primit distinctia de "Cea mai buna camera foto compacta 2009-2010".

Premiul a fost acordat de juriul Asociatiei Europene pentru Sunet si Imagine (EISA).

Varf de gama

Cyber-shot WX1 este noul varf de gama al seriei cu functii avansate Cyber-shot W. Pe langa senzorul CMOS Exmor R si procesorul Bionz, modelul dispune si de obiectiv premium Sony G, astfel superangularul de 24 mm permite cuprinderea unui cadru mai larg.

Modelul are zoom optic de 5x, diafragma foarte luminoasa de pana la f/2,4 care extinde si mai mult posibilitatile de fotografiere.

Ce poate WX1

Printre caracteristicile care l-au facut din sony cyber-shot WX1 un invingator se numara posibilitatea de a capta imagini panoramice in 3 secunde, de a face fotografii clare in lumina scazuta, fara blit sau trepied si obiectivul superangular de 24 mm.

Modul Sweep Panorama le permite utilizatorilor sa fotografieze scene panoramice in doar o secunda, datorita functiei de fotografiere super-rapida de maximum 100 de imagini.

Performante cu obiectiv

Noul obiectiv Sony G permite fotografierea de pana la 10 cadre pe secunda, la o rezolutie de 10.2 megapixeli, adica modelul este mult mai rapid decat la multe camere profesionale DSLR.

Sony Cyber-shot WX1 are o sensibilitate de doua ori mai mare si reda un nivel de zgomot de imagine redus la jumatate in fotografiile realizate in spatii cu lumina scazuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele