IT & C

#camera foto #samsung nx10 #romania

Camera foto Samsung NX10, prezentata oficial in Romania

Aparatul foto Samsung NX10 a fost lansat oficial in Romania si va fi disponibil in doua variante de culori, negru (noble black) si argintiu (titan silver).

Modelul este mic, usor si ergonomic , conceput sa asigure o portabilitate maxima pentru utilizarea de zi cu zi.

Capacitatile lui NX10

Modelul NX10 incorporeaza un sistem autofocus (AF) rapid si precis, un senzor CMOS APS-C de 14.6 MP si un ecran AMOLED de 3 inch, permitand utilizatorilor sa vizualizeze imagini cu usurinta, chiar si in lumina puternica a soarelui. Ecranul ofera de asemenea un raspuns de 10.000 de ori mai rapid decat LCD-urile conventionale, are un consum de energie mult mai scazut si o rata de contrast mai mare - 10,000:1 vs 500:1.

Samsung NX10 poate inregistra clipuri video in format High Definition (codec H.264) si incorporeaza cea mai noua inovatie Samsung, procesorul de imagine DRIME II Pro si algoritmul avansat AF ofera viteza de autofocalizare ultra rapida cu precizie imbunatatita. Samsung NX10 detine structura unui model DSLR incorporata unei camere digitale, integrand cu succes senzorul CMOS APS-C cu obiective interschimbabile, fara oglinda.

Cu mai multe obiective

Samsung a largit gama initiala de trei obiective (Standard Zoom, Tele Zoom si Pancake Lens) cu cinci noi modele de dimensiuni mai mici decat cele standard ale unui aparat DSLR: Compact Zoom Lens, Wide Lens si Pancake Lens. Aceastea ofera utilizatorilor un nivel ridicat de performanta optica, iar Tele Zoom, Macro si cele doua noi modele de Standard Zoom  sunt destinate celor ce cauta niveluri de focalizare sau de adancime a perspectivei noi.

Samsung NX10 contine de asemenea o serie de caracteristici care inlesnesc realizarea de catre fotografii amatori a unor imagini la standarde profesionale. Aparatul foto include control manual al adancimii de camp vizual si functia Smart Auto, care detecteaza automat mediul inconjurator si selecteaza modul potrivit de fotografiere . Caracteristica Smart Range permite redarea atat a zonelor luminoase cat si a zonelor intunecate, in acelasi cadru. Sistemul Supersonic Dust Reduction indeparteaza particulele de praf de pe senzorul de imagine ce pot afecta de multe ori o fotografie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele