IT & C

#micro four thirds #pen #olympus

Camera foto Olympus Pen E-P2, relansata cu imbunatatiri

In onoarea mostenirii emblematice a modelului din 1959, Olympus E-P2 aduce in atentia utilizatorilor o intreaga serie de caracteristici noi.

Portul pentru accesorii asigura chiar mai multe posibilitati fotografice permitandu-va atasarea unor dispozitive precum noul vizor electronic.

Olympus PEN

Olympus PEN revine intr-o noua editie in negru. Datorita standardului Micro Four Thirds, dimensiunile camerei sunt reduse la minim, dar aceasta pastreaza calitatea SLR.

Pentru   un plus de diversitate aparatul vine cu o serie de filtre Art. Functia Cross Process inverseaza culorile unei fotografii, iar Diorama, creaza iluzia unui univers miniatural tridimensional.

Modelul vine cu o selectie ampla de obiective, de la superangular la telefoto. Totodata, aparatul dispune de un senzor foto de 12,3 MP. Modelul mai dispune si de un ecran HyperCrystal care are o diagonala de 3 inch si filtru Supersonic Wave, un sistem de eliminare a prafului.

Accesorii noi

Odata cu lansarea aparatului pe piata, utilizatorii vor avea la dispozitie o serie de noi accesorii ca obiectiv zoom superangular M. ZUIKO DIGITAL ED 9-18 mm F4.0-5.6 (prima jumatate a anului 2010) si un obiectiv zoom superangular M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150 mm F4.0-5.6 (prima jumatate a anului 2010).

Totodata, noua camera Olympus PEN care va fi disponibila din ianuarie 2010 va veni la pachet cu o curea din piele neagra si husa din piele in aceeasi culoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele