IT & C

#camera foto #benq e1240 #filmari hd

Camera foto BenQ E1240 este capabila de filmari HD

Noua camera foto digitala compacta BenQ E1240 vine cu functii de fotografiere a panoramelor, un mod special Fisheye si un display de 2,7 inch mai luminos.

Modelul s-a lansat pe piata din Romania si face parte din seria Elegance, avand o grosime de doar 18 mm si este bazata pe un senzor Panasonic de 12MP 1/2.3 inch CCD.

Specificatii tehnice

Camera BenQ E1240 este echipata cu lentile intre 35 si 105 mm si zoom optic 3X. Modelul face inregistrari video la rezolutia de 1280 x 720 cu sunet integrat. E1240 transforma cu functiile sale P/AV/TV, Super Shake Free (S.S.F.), Selectia suprafetei AF, mod M-Burst, mod Fisheye si Panorama procesul de fotografiere intr-o experienta deosebit de placuta, lipsita de efort pentru orice utilizator.

Noua camera foto BenQ E1240 este echipata cu un display LCD de 2,7 inch, iluminat de doua module LED mult mai economice, care afiseaza fotografiile clar chiar si in lumina puternica a dupa-amiezelor de vara. Echipamentul permite utilizatorilor sa selecteze si manual deschiderea diafragmei cat si viteza de fotografiere, pentru un maxim de creativitate in compozitii, in timp ce S.S.F. asigura utilizatorii ca fotografiile sunt clare, cu focusul mereu acolo unde trebuie, tocmai pentru a nu pierde niciunul dintre momentele memorabile ale vietii.

E1240 este prima camera BenQ care filmeaza HD la 720p, tocmai pentru a permite suprinderea la o calitate ireprosabila, a acelor momente care nu pot fi imortalizate in imagini statice. Noile BenQ E1240 includ, de asemenea, optiunea de infrumusetare a tonurilor pielii denumita "Beauty Enhancer", specifica pre-procesarii imaginii.

Noutati

O alta noutate pe care BenQ E1240 o aduce este functia de Panoramare a fotografiilor. Aceasta functie face posibila lipirea laolalta a mai multor fotografii, pentru a compune fara pic de efort o imagine panoramica de mari dimensiuni. Modul Fisheye, bazat pe lentile cu unghiuri super largi, permite surprinderea unor fotografii deosebit de late, extrem de spectaculoase pentru modul creativ de fotografiere.

Noile camere foto digitale BenQ E1240 au meniu in limba romana si se comercializa in Romania in kit-uri ce contin: aparatul foto, acumulatorul, incarcatorul pentru acumulator, gentuta pentru camera, manualul si CD-ul cu drivere. Camera este disponibila prin intermediul distribuitorilor BenQ din tara noastra incepand cu luna iunie, la un pret recomandat de 335 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele