IT & C

#file servers #virus bulletin #bitdefender

BitDefender Security pentru File Servers cu certificarea Virus Bulletin

BitDefender, producatorul autohton de solutii de securitate, a obtinut certificarea VB100 la cel mai prestigios test realizat pe piata solutiilor antivirus de Virus Bulletin .

Aceasta a fost data pentru produsul sau BitDefender Security pentru File Servers care a detectat in procent de 100% virusii aflati in circulatie in WildList.  

Solutia BitDefender

Security pentru File Servers obtine pentru a 2-a oara in acest an o distinctie din partea publicatiei independente Virus Bulletin, prima fiind aur la testele antispam, in vara acestui an.

BitDefender Security pentru File Servers este o solutie dedicata serverelor bazate pe Windows. Usor de instalat, configurat si administrat, aceasta ofera protectie de cel mai inalt nivel impotriva virusilor, a programelor
spion si a rootkit-urilor.

OK de la VB

Virus Bulletin testeaza solutiile antivirus din doua puncte de vedere: cel al ratei de detectie a virusilor si cel al ratei greselilor de clasificare a acestora. Cerintele pentru accederea in etapele testarii sunt obligatorii, astfel incat, atat rata unei detectii de sub 100% in colectia de virusi necunoscuti, cat si identificarea eronata a unor fisiere ca fiind o amenintare reala, conduc automat la ratarea testului.

"Virus Bulletin este o entitate notabila în domeniul securitatii informatice ar certificarile obtinute de produsele noastre la testele lor ne onoreaza de fiecare data. BitDefender asigura protectie superioara impotriva atacurilor informatice pentru toti clientii sai si reduce efortul necesar administrarii unui solutii software pentru servere", a declarat Bogdan Dumitru, CTO, BitDefender.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele