IT & C

BitDefender patrunde in spatiul ex-sovietic

Divizia de securitate a datelor BitDefender a companiei romanesti SOFTWIN anunta intrarea pe piata ex-sovietica, prin semnarea unui parteneriat strategic cu compania AV SOFT.
Astfel, AV SOFT devine partener BitDefender in Rusia, distribuind toata gama de solutii BitDefender si in Republica Moldova, Kazakhstan, Belarus si Ucraina. Parteneriatul cu AV SOFT isi propune, intr-o prima faza, adaptarea strategiei globale BitDefender la specificul si nevoile pietei rusesti.

Produsele au fost localizate in limba rusa , urmand ca suportul tehnic sa fie acordat, non-stop, de specialisti AV SOFT, special pregatiti de profesionistii BitDefender. In plus, informatii despre virusi, produse si noutati din domeniu sunt disponibile, in limba rusa, pe situl dedicat www.bitdefender.ru.

Obiectivul BitDefender pentru 2005 este castigarea a 1% cota de piata, urmand ca pana in 2008 sa depaseasca 5%. Piata ruseasca are un potential enorm, iar BitDefender, prin performantele tehnice si atractivitatea interfetei produselor sale pentru Windows, la care se adauga gama larga de solutii pentru Linux, va castiga rapid teren a declarat Dariya Tarasova, CEO AV SOFT.

O data cu patrunderea pe piata ex-sovietica, distributia BitDefender va acoperi 95% din piata europeana. In cele 100 de tari in care este prezenta tehnologia noastra, suntem recunoscuti ca avand cel mai rapid timp de reactie la aparitia de noi virusi.

In plus, cele mai importante reviste de IT din Europa au oferit la inceputul anului premii pentru eficienta si functionalitatile complete ale solutiilor BitDefender. Consideram ca aceste atuuri ne vor asigura succesul si pe piata ruseasca a declarat Maciej Dziobek, BitDefender Channel Sales Manager.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele