IT & C

#bitdefender #malware #virus

BitDefender 2010 propune noi tehnologii de securitate

Suita BitDefender 2010 ofera acum utilizatorilor o noua interfata mai prietenoasa si o serie de imbunatatiri tehnologice in procesele de scanare si analiza.

"In ceea ce priveste amenintarile informatice, BitDefender isi continua proiectele de cercetare si de imbunatatire constanta a serviciilor pentru a alinia produsele de securitate unui segment tot mai mare de utilizatori", a declarat Alexandru Catalin Cosoi, Senior Antispam and Antiphishing Researcher, BitDefender.

Amenintari nedetectate

Pentru ca majoritatea amenintarilor informatice de astazi pot induce in eroare solutiile antivirus clasice, gama de produse BitDefender 2010 introduce o tehnologie denumita Active Virus Control, care monitorizeaza in timp real toate aplicatiile active si le blocheaza pe cele cu comportament suspect. Astfel este asigurata protectia impotriva virusilor noi si a variantelor de virusi inca necunoscute.

Fata de versiunile precedente, BitDefender 2010 dispune de o tehnologie optimizata de scanare care permite omiterea fisierelor sigure, pentru o scanare mai rapida si pentru un consum redus de resurse ale sistemului.

Antivirusul elimina fisierele si inregistrarile inutile din registrii, pentru o mai buna viteza de functionare a sistemului, diminuand in acest fel atat timpul de scanare cu pana la jumatate fata de versiunile anterioare cat si gradul de utilizare a resurselor calculatorului.

Scanare si blocare

BitDefender detecteaza si blocheaza tentativele de modificare a fisierelor de sistem esentiale si de efectuare de inregistrari neautorizate in calculatorul utilizatorului. In plus, utilizatorul primeste avertismente legate de tentativele de atac prin injectare de cod (injectare DLL).
                
Profilele de utilizator sunt o alta noutate introdusa in suita de produse 2010. Indiferent daca utilizatorul este expert sau novice in probleme de securitate a datelor, noul software ofera posibilitatea ca acesta sa-si protejeze calculatorul foarte usor.

De asemenea noile profile, Jucator si Parinte, permit adaptarea interfetei si a functionalitatilor produsului la principalele activitati specifice categoriei din care utilizatorul face parte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele