IT & C

#benq #led #monitoare

BenQ lanseaza noi monitoare LED in Romania

Dupa lansarea monitoarelor ecologice V2400Eco si V2200Eco in Romania, BenQ completeaza gama monitoarelor LED disponibile pe piata autohtona cu 8 noi modelele bazate pe aceeasi tehnologie.

Prin lansarea acestor noi produse, BenQ ofera pe piaya romaneasca o gama completa de monitoare LED , prin cele 10 modele diferite cu dimensiuni de 18,5 inch, 19 inch, 22 inch si 24 de inch.

Gama completa de monitoare LED

Noile modele lansate sunt G922HDAL, G922HDL, G920WL, G2222HDL, V2210Eco, G2400HDBL, V2410Eco si G2420HDBL. Toate cele 10 modele de monitoare disponibile pe piata din Romania sunt construite pe baza tehnologiei LED (light-emitting-diode) backlight care ofera o calitate ridicata a imaginii si un consum mic de energie (cu 36% mai putin curent electric decat monitoarele CCFL).

Toate modelele din gama de monitoare LED vin cu un contrast dinamic foarte mare de 5.000.000:1, de peste 100 de ori mai mare decat in cazul monitoarelor Full HD clasice. Acest lucru confera profunzime culorilor, claritate imaginilor complexe sau foarte intunecate, toate nuantele de la alb la cele mai intunecate nunate de negru fiind redate foarte bine.

Tehnologia Senseye Human Vision

Intreaga gama de monitoare LED este proiectata pentru a nu exista pierderi de lumina, oferind o rata dinamica de contrast foarte inalta. Folosirea tehnologiei Senseye Human Vision duce la amplificarea claritatii si a calitatii imaginii chiar si in cazul celor mai intunecate scene.

Noile ambalaje ale monitoarelor nu mai contin materiale plastice nereciclabile, sunt confectionate folosindu-se doar carton reciclabil 100% si imprimate folosindu-se cerneala ecologica fabricata din. Preturile monitoarelor LED variaza între 450 RON si 1.000 RON, in functie de model si dimensiunea ecranului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele