IT & C

#full hd #monitor #senseye 3 #benq

BenQ anunta lansarea a noi monitoare Full HD

BenQ anunta astazi disponibilitatea pe piata din Romania a noilor monitoare LCD din Seria E. Modelele denumite E2220HD si E2420HD sunt reprezentative pentru segmentul Full HD, atat prin specificatiile tehnice si conectivitatea lor, cat si prin designul si avantajele lor.

Totodata, noile monitoare BenQ din Seria E sunt dedicate pentru pasionatii mediului digital.

Conectivitate ridicata

Noua serie E de la BenQ dispune de 11 conectori video, audio si USB, astfel monitoarele permit utilizatorilor sa se bucure de o vizionare completa si confortabila, lipsita de intreruperile necesare conectarii si deconectarii diferitelor cabluri.

Avand disponibile doua porturi HDMI, patru porturi USB, D-Sub, DVI si trei conectori audio, utilizatorii pot pastra conectata in permanenta o intreaga suita de dispozitive digitale.

Comutarea rapida intre TV, consola de jocuri, Blu-ray, camera web , PC sau iPod, se face fara a necesita schimbul cablurilor conectate direct la monitor. De asemenea, utilizatorii pot mentine conectate castile, boxele surround aditionale (pentru completarea celor doua boxe integrate de 1,5 W) si un MP3 player.

BenQ Senseye 3

Seria E livreaza imagini de inalta calitate 1080p si dispune de tehnologia BenQ Senseye 3 care ajuta la optimizarea contrastului, claritayii, culorilor si miscarii. Utilizatorii pot sa aleaga modul optim de vizualizare: Standard (pentru birou si Internet), film (DVD si TV), joc, Foto , sRGB (pentru 100% consistenta a culorii pe toate dispozitivele sRGB) si Eco (pentru consum scazut de electricitate).

Tehnologia Senseye 3 imbunatateste calitatea imaginii prin extinderea paletei de culori ce poate fi reprodusa, aceasta depasind valorile RGB pentru a putea reda si culorile CYMK. Noile monitoare BenQ au o rata de contrast dinamic de 50.000:1, luminozitate de 300 cd/m patrat si de timp de raspuns de numai 2ms pentru E2440HD, respectiv 5ms pentru E2220HD.

Compatibilitate si disponibilitate

Toate monitoarele din Seria E sunt certificate Microsoft Windows 7. Utilizatorii trebuie doar sa conecteze monitorul din Seria E la un computer cu sistem de operare Windows 7, iar sistemul va recunoaste instantaneu monitorul, fara alte eforturi de conectare sau instalare.
 
Modelul E2220HD este disponibil in Romania, incepand cu din luna octombrie 2009, iar  E2420HD de la inceputul lunii noiembrie, prin intermediul distribuitorilor producatorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele