IT & C

#monitor lcd benq e2400hd #camera foto digitala benq c850 #benq joybook p53 #benq joybook r47 #benq all-in-one pc #premiat #red dot award #produs castigator #benq

BenQ a castigat 5 premii RedDot

Benq a fost distins cu 5 premii RedDot pentru design in 2009. Produsele casigatoare sunt: BenQ All-in-one PC , BenQ Joybook R47, BenQ Joybook P53, camera digitala BenQ C850 si monitorul LCD BenQ E2400HD.

Cele 5 produse ale BenQ Group vor fi expuse in fata unei audienre internarionale in cadrul muzeului RedDot design la Zeche Zollverein, un sit UNESCO World Cultural Heritage din Germania, incepand din 7 ianuarie 2009 pana pe 30 iunie 2010.

PC BenQ All-in-one

PC-ul All-in-one este creat pentru utilizarea de catre toti membrii familiei, in cautarea unui PC potrivit pentru un stil de viata simplu. PC-ul ofera functii de baza si, in acelasi timp, ii ajuta pe utilizatorii mai in varsta sa aiba acces mai rapid la utilizarea computerului, prin interfata usor de utilizat, personalizata si simplificata. Design-ul conceptului All-in-one este inspirat de plantele din casa si veiozele de birou.

benq joybook r47

Joybook R47 dispune de suprafata de piele impletita, creatorii au utilizat o matrice, iar procesul de gravura repetat la care a fost supus a rezultat intr-o textura fina.

Modelul are un strat protector special este aplicat din exterior pana in interior. Semnalele luminoase sunt integrate in touch pad, pentru un aspect mai elegant si mai curat.

benq joybook p53

BenQ Joybook P53 este un laptop de 15 inch conceput special pentru interconectarea la dispozitivele home cinema, internet si alte produse multimedia. Design-ul este inspirat din aspectul unui divan confortabil.

Carcasa prezinta o banda generoasa de piele care este situata pe capacul laptopului cu forme rubiconde. Contrastul creat de alaturarea metalului materialului din piele sporeste stilul urban minimalist.
 
Camera digitala BenQ C850

Modelul BenQ C850 impresioneaza prin durabilitatea si functiile profesioniste. Partea metalica din fata este inspirata de caracteristicile puternice si rezistente ale arhitecturii unui "minereu".

Modelul are o banda din piele din fata pana in spate. Design-ul iese din stereotip, fiind lipsit de fragilitatea specifica produselor digitale.

Monitorul BenQ E2400HD LCD

Monitorul BenQ E2400HD este inspirat din stilul mobilierului clasic, monitorul dispune de finisaje discrete, cu linii rotunde. Carcasa este din metal si prezinta o textura din piele din spatele monitorului.

"Premiile RedDot demonstreaza recunoasterea de catre comunitatea internationala a conceptului si a directiei potrivite de design, adoptate de grupul nostru", a declarat Manfred Wang, Chief Design Officer, care coordoneaza echipa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele