IT & C

#test #ultra low-voltage #ulv50vs #asus

Asus UL50Vs a fost desemnat cel mai bun portabil ULV

Laptopul Asus UL50Vs a fost desemnat drept cel mai bun portabil ULV (Ultra Low Voltage).

Performantele portabilului Asus au fost evidentiate prin scorurile obtinute in aplicatia SYSmark 2007, specifice laptopurilor dintr-o categorie superioara.

Specificatii tehnice

Asus UL50Vs foloseste un procesor Intel Core 2 Duo SU7300 tactat la 1,3 GHz, o capacitate de 4 GB de memorie RAM DDR3 la 1066 Mz si integreaza pe langa chipsetul video integrat Intel GMA 4500 MHD si o a doua solutie grafica, NVidia GeForce G210M. Utilizatorul poate alege cea mai convenabila varianta, in functie de sursa de energie folosita.

De altfel, datorita adoptarii solutiei nVidia, Asus UL50Vs a fost singurul model dintre cele prezente in test care a putut rula fara probleme cele doua jocuri folosite pentru evaluarea performantelor 3D. S-a evidentiat faptul ca notebookul s-a bazat pe avantajele unui SSD Intel X25-M cu o capacitate de 160 GB in obtinerea celui mai bun scor la capitolul "Performanta" ( viteza de lucru ).

Astfel, portabilul a fost testat in privinta avantajelor oferite de SSD prin masurarea timpului necesar pentru pornirea (in 20 de secunde), oprirea (in numai 5 secunde) si repornirea (in 25 de secunde) sistemului de operare Windows 7.

Alte detalii

Alaturi de performante, autonomia reprezinta un punct forte al modelului Asus UL50Vs. Astfel, portabilul poate rula continut video timp de aproximativ 6 ore si jumatate, fara a folosi o sursa externa de energie. Cu interfata wireless activata, laptopul are o autonomie de peste 12 ore la lecturarea de documente PDF.

"Asus UL50Vs este de departe cel mai rapid din test, datorita configuratiei cu pretentii pentru care a optat produc?torul. Dovedind un "echilibru excelent intre autonomie si performanta", portabilul Asus este recomandat "celor mai pretentiosi dintre utilizatorii care calatoresc mult", se specifica in test.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele