IT & C

# asus padfone #asus #tableta # tableta telefon

Asus PadFone ajunge pe piata in curand

Tableta cu telefon de la Asus, Padfone, care este compusa din doua componente separate, un tablet PC si un smartphone care se integreaza in tableta, va fi lansata comercial in prima parte a anului viitor, anunta GSMArena.

Dispunand de un procesor Nvidia Tegra 3 ( Cortex A9 cu patru nuclee) si posibilitatea de a fi folosita in doua moduri diferite, tableta Padfone este de pe acum una dintre cele mai dorite device-uri pentru anul 2012. Practic, utilizatorii dispun prin Padfone de un smartphone cu ecran generos, touchscreen si putere de calcul excelenta, ce poate fi integrat fizic intr-un display, care transforma dispozitivul intr-o tableta de sine statatoare.

Este primul concept de acest fel de pe piata, iar posibilitatile multiple de utilizare anunta ca va avea cu adevarat un succes comercial deosebit. Potrivit unor surse citate de GSMArena, Asus Padfone va fi prezentat in premiera la MWC 2012 , in prima parte a anului viitor si va ajunge in magazine la putin timp dupa anuntul oficial.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele