IT & C

#culori locuinta #pret # tablete # Asus MeMo Pad #camera frontala

Asus ataca Google Nexus 7 cu MeMo Pad, tableta de 149 dolari

Concurenta pe piata tabletelor Android ieftine este in crestere. Asus a produs si Google Nexus 7, dar acum compania lanseaza o tableta si mai ieftina, fara contributia Google: Asus MeMo Pad va costa doar 149 dolari.

Reprezentantii Asus spun ca prioritatea pentru tableta MeMo Pad este o experienta cat mai placuta pentru utilizator, astfel incat nu se concentreaza prea mult asupra specificatiilor.

Pretul redus al noului Asus MeMo Pad, cu 50 de dolari mai mic decat pretul Google Nexus 7, ar putea atrage mai multi cumparatori, mai ales ca noua tableta va fi disponibila in mai multe culori, scrie Geek.com.

Ecranul de 7 inci al Asus MeMo Pad are o rezolutie de 1024x600, iar tableta ruleaza Android 4.1 Jelly Bean. MeMo Pad include o camera frontala de 1MP si doua variante de spatiu de stocare: 8GB si 16GB.

Chiar daca nu va fi la fel de laudata ca Google Nexus 7, noua tableta Asus ar putea inregistra vanzari importante in acest an si va concura direct cu tabletele Amazon Kindle Fire.

Sursa foto: Androidguys.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele