IT & C

#laptop #notebook #asus #unlimited

Asus anunta lansarea a noi laptopuri

Asus a dezvoltat noua serie de notebook-uri Asus placa video dedicata nVidia GeForce G 210M ofera imagini de foarte bune in rularea jocurilor sau in redarea de videoclipuri sau filme. Laptopurile Asus UnLimited furnizeaza toate aceste performante pe parcursul a 12 ore de lucru pe baterie, multumita facilitatii exclusiviste Asus GraphiX Boost, care permite utilizatorilor sa optimizeze consumul energetic prin posibilitatea de a selecta solutia video folosita, dintre una dedicata si una integrata.

Laptopurile sunt sustinute de procesoarele Intel Core2 Duo SU7300, care opereaza multi-core, combinand intr-un singur pachet doua miezuri de procesare. Totodata, tehnologia Asus Turbo33 poate imbunatati performantele globale cu pana la 33%, reunind solutii hardware si software pentru a oferi o grafica fluenta si un online fara intreruperi . Laptopurile pot folosi o capacitate de memorie de pana la 8 GB DDR2.

Modelele incorporeaza ecrane LCD de inalta rezolutie si solutia video dedicata nVidia GeForce G 210M cu 512MB VRAM. Totodata, modelel vin echipate cu doua difuzoare Altec Lansing cu SRS Premium Sound.

Autonomie

Seria Asus UL ofera o autonomie a functionarii pe baterie de pana la 12 ore, utilizatorii avand astfel la dispozitie un portabil capabil sa opereze independent intreaga zi. Tehnologia exclusivista GraphiX Boost are un rol important in atingerea acestei performante, selectand placa video dedicata nVidia GeForce G 210M pentru rularea aplicatiilor solicitante din perspectiva graficii sau varianta integrata pentru reducerea consumului energetic.

De asemenea, Asus Power4Gear faciliteaza operarea cu un consum adecvat de resurse, conform preferintelor utilizatorilor si a sarcinilor intreprinse pe computer. Fiecare persoana poate selecta unul dintre cele patru profile predefinite de lucru. Power4Gear ofera in acelasi timp si optiunea opririi functionarii anumitor componente hardware pentru a reduce si mai mult consumul de energie.

Primul model disponibil deja pe piata din Romania este Asus UL30A, pretul recomandat fiind de 3.400 RON. Configuratia cuprinde printre altele procesor Intel ULV SU7300, capacitate de memorie de 4 GB DDR2 1066Mhz, hard disk de 320 GB, ecran de 13,3 inch HD, camera web si o baterie cu opt celule.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele