IT & C

Astral ofera telefonie internationala pe baza de abonament

Astral Telecom, furnizor national de servicii de comunicatii integrate, lanseaza serviciul post-platit de convorbiri internationale destinat companiilor, informeaza un comunicat al companiei.

Serviciul, bazat pe tehnologia IP, este disponibil la nivel national si se adreseaza atat companiilor conectate la reteaua Astral telecom prin cablu coaxial, fibra optica , radio, linii dedicate cat si celor conectate la retelele altor furnizori de servicii de internet.

Astfel, prin conectarea unui echipament special de voce (voice gateway) la terminalul sau centrala telefonica a clientului, apelul se efectueaza prin reteaua Astral Telecom, formand direct numarul international dorit. Convorbiriile initiate sunt directionate automat, prin protocol de telefonie IP, catre platforma inteligenta de gestiune a apelurilor Astral Telecom, care monitorizeaza si contorizeaza convorbirea.

Serviciul de convorbiri internationale este disponibil pe baza unui abonament lunar a carui valoare incepe de la 10 de dolari. Tariful unei convorbiri se ridica la 10 centi pentru cele 10 destinatii fixe speciale Astral Telecom: Germania, Italia, Franta, SUA, Maria Britanie, Austria, Olanda, Canada, Elvetia, Spania, Belgia si Suedia. Ca si serviciul pre-platit, acest serviciu poate apela in total peste 220 de destinatii, retele fixe sau mobile din intreaga lume. Clientii serviciului de Internet Astral Telecom beneficiaza de o reducere a tarifelor anuntate in valoare de 0,5 centi/minut aplicata la tarifele anuntate.

"Din punct de vedere financiar acest serviciu ofera companiilor un mare avantaj, cel al reducerii substantiale a costurilor de comunicatii internationale in conditiile in care solutia oferita de Astral Telecom elimina practic chiar si costul unei convorbiri catre un numar fix ( convorbire locala)", a afirmat Dinu Malacopol, CEO Internet & Data la Astral Telecom.

Astral Telecom a fost infiintata in 1993 ca furnizor de televiziune prin cablu la Cluj Napoca, iar in prezent compania are 650.000 de abonati in 100 de orase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele