IT & C

#iphone 4s #siri iphone 4s # siri # siri apple

Asistentul vocal Siri al iPhone, "intervievat" de un jurnalist

Un jurnalist de la CBSNews a realizat un interviu mai acasa .ro/putin" title="putin">putin obisnuit. Invitatul a fost ...Siri, aplicatia de control vocal implementata pe noul iPhone 4S . Siri a raspuns inclusiv la intrebarea "care este sensul vietii ?".

Siri este intr-adevar o functie incredibila si inedita pe care iPhone 4S o ofera utilizatorilor sai. Interviul realizat de jurnalistul de la CBSNews cu Siri dovedeste ca inteligenta artificala nu mai este doar o fictiune.

La intrebarea "care este sensul vietii?", Siri a raspuns: "Sensul vietii este sa incerci sa fii mai bun cu ceilalti oameni, sa citesti o carte buna si sa incerci sa traiesti in pace si armonie alaturi de toti oamenii indiferent de credinte si nationalitate". Intrebat care este telefonul preferat, asistentul vocal al iPhone 4S i-a raspuns reporterului intr-un mod ironic: "Glumesti?", "lasand" sa se subinteleaga - iPhone-ul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele