IT & C

#player muzical #muzica #generatia a 3-a #ipod shuffle #apple

Apple lanseaza un nou model iPod Shuffle

Apple a lansat noul model iPod Shuffle , cel mai mic player muzical din lume, avand dimensiunile la jumatatea modelelor anterioare.

Totodata, player-ul este primul care "vorbeste" cu tine, datorita unei noi functii incorporate.

Cum "ciripeste" un iPod

Noua functie numita VoiceOver permite noului model Shuffle sa rosteasca titlurile melodiilor, numele artistilor si ale listelor. A treia generatie iPod Shuffle este cu mult mai mica decat o baterie AA, are o capacitate de aproximativ 1000 de melodii.

Este mai usor de folosit datorita comenzilor de control amplasate convenabil pe firul castilor. Noul iPod Shuffle este realizat intr-o carcasa de aluminiu si are o clama metalica din otel inoxidabil .

Disponibilitate


Noul model Shuffle este disponibil in variante argintii si negre, fiind cel mai mic model de player muzical din lume, usor de atasat de aproape orice suport.

Bateria noului model iPod Shuffle poate rezista pana la zece ore de playback. Informatiile privind pretul si disponibilitatea in Romania a modelelor anuntate nu au fost inca declarate de companie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele