IT & C

#participare #macworld #apple

Apple la ultima sa participare la Macworld

Apple a anuntat ca anul acesta este ultimul in care compania va participa la Macworld Expo.

Philip Schiller, senior vice president , Worldwide Marketing Product, Apple, va prezenta discursul de inaugurare expozitiei si conferintei Macworld de anul acesta.

Ultima data

Tot Schiller va reprezenta ultima aparitie Apple la acest eveniment. Discursul va fi tinut la Moscone West pe data de 6 ianuarie 2009 la ora 9.00 dimineata.

Macworld se va desfasura in cadrul centrului expozitional Moscone din San Francisco intre 5 si 9 ianuarie 2009. Apple si-a restrans gradual participarea la expozitiile din ultimii ani, incluzand NAB, Macworld New York, Macworld Tokio si Apple Expo in Paris.

De ce aceasta decizie

Apple are la dispozitie un numar tot mai mare de mijloace prin care sa ajunga la publicul sau si, asemeni altor companii, participarea la targuri si expozitii joaca un rol tot mai mic in acesta directie.

Popularitatea in crestere a magazinelor retail Apple, vizitate de peste 3,5 milioane clienti in fiecare saptamana, si site-ul Apple.com permit companiei sa ajunga la peste o suta de milioane de clienti din intreaga lume pe cai noi si inovative.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele