IT & C

#diamante #aur #ipad #apple

Apple iPad "pretios" de 190.000 de dolari

Un dispozitiv considerat de multi scump, devine si mai scump, odata ce unul din desginerii de la Goldstriker au pus mana pe dispozitiv.

Katherine Hughes a impodobit astfel iPad -ul in aur si diamante de 25,5 karate. Editia speciala se numeste iPad Supreme Edition si poate fi comandanta de pe site-ul oficial al celor doi la pretul de 190.000 USD.

Goldstriker sunt cunoscuti peste hotare pentru lucrarile lor cu materiale scumpe aplicate gadgeturilor. Acestia au la activ toate telefoanele Apple si o serie de telefoane Nokia sau chiar Samsung.

Pentru emblema Apple de pe carcasa lui iPad Supreme Edition, Katherine Hughes a folosit 53 de diamante de 22 ka. Desi unii il pot considera frumos, dispozitivul a avut de suferit la capitolul portabilitate pentru ca acum a devenit si mai greu decat era, cantarind 2,1 kg.

Editia speciala iPad Supreme va avea doar zece dispozitive fiecare unice, dar de obicei acestea sunt deja rezervate doritorilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele