IT & C

#apple #macbook air # display #retina

Apple ar putea dota noile MacBook Air cu display-uri Retina

Anul 2012 ar putea sa aduca, prin Apple, o noua revolutie tehnogica in materie de display-uri pentru computerele portabile. Apple ar putea dota noua gama de MacBook-uri cu ecrane Retina , ceea ce ar insemna ca rezolutia display-urilor va fi fantastica, scrie PCmag.

Potrivit unor informatii publicate de Digitimes, compania americana Apple ar putea sa-si actualizeze gama de laptopuri Macbook in trimestrul doi al anului viitor, iar schimbarile care se vehiculeaza acum includ si dotarea portabilelor cu ecrane de tip Retina care ar putea oferi rezolutie de 2880x1800 pixeli.

PCMag atrage atentia, insa, ca astfel de zvonuri trebuie privite cu scepticism mai ales ca nu exista nicio sursa credibila pentru aceste informatii. Actuala gama de Macbook-uri de la Apple beneficiaza de rezolutie de 1440x900, ceea ce insemana ca daca ceide la Digitimes au dreptate, Apple va dubla numarul de pixeli per inch (PPI) in viitoarea serie de laptopuri.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele